Horpol oranje zijmarkeringslicht

Horpol oranje zijmarkeringslicht

De zijmarkeringslamp van Horpol is een essentiële signaleringsoplossing voor elk commercieel voertuig. Dankzij het optimale ontwerp is het eenvoudig te installeren op de zijkant van vrachtwagens, aanhangers of bestelwagens om maximale zichtbaarheid te garanderen, zelfs bij weinig licht.

Dit product is uitgerust met LED's van hoge kwaliteit die verkrijgbaar zijn in een reeks kleuren, waaronder rood, oranje en wit, om te voldoen aan alle behoeften op het gebied van bewegwijzering. Dankzij het lichtgewicht en compacte ontwerp is de Horpol markeringslamp eenvoudig te installeren op elk voertuig, wat tijd en geld bespaart.

Deze Horpol markeringslamp voldoet ook aan de Europese veiligheidsnormen, wat getuigt van zijn kwaliteit en duurzaamheid onder de zwaarste omstandigheden. Het is ontworpen om schokken en trillingen op de weg te weerstaan en de robuuste constructie garandeert een lange levensduur.

Kortom, als u op zoek bent naar een effectieve en betrouwbare signaleringsoplossing voor uw bedrijfsvoertuig, dan is de Horpol zijmarkeringsverlichting de perfecte keuze. Met zijn LED's van hoge kwaliteit, naleving van de Europese veiligheidsnormen en lichtgewicht, compact ontwerp, biedt dit product een kwaliteitssignaaloplossing voor alle wegprofessionals.

FG0222LD
€ 9,09
€ 9,09 € 7,51
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 9 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 9 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,09.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Kleine oranje Horpol-klaringslamp voor montage aan de zijkant van vrachtwagens, aanhangers of bedrijfswagens.

Deze Horpol oranje markeringslamp is vervaardigd met behulp van LED's van hoge kwaliteit.

Deze Horpol markeringslamp voldoet aan de Europese veiligheidsnormen en is ideaal voor professionals die op zoek zijn naar een effectieve en betrouwbare signaleringsoplossing voor hun voertuig.


FG0222LD

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
12/24V
Hauteur
46 mm
Lengte
100 mm
Breedte
53 mm
Omgekeerde polariteit
Ja
Montageafmetingen
Universeel
aantal leds
1

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: