Horpol rood zijmarkeringslicht

Horpol rood zijmarkeringslicht

Als je op zoek bent naar een effectieve en betrouwbare signaleringsoplossing voor je voertuig, dan is de zijmarkeringsverlichting van Horpol een ideale keuze. Dit verkeerslicht van Horpol is ontworpen voor installatie aan de zijkant van vrachtwagens, aanhangwagens of bedrijfsvoertuigen en garandeert optimale zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht, dankzij het kleine formaat.

Dit product is uitgerust met LED's van hoge kwaliteit die een uitstekende zichtbaarheid bieden in alle omstandigheden, en is verkrijgbaar in een reeks kleuren, waaronder rood, amber en wit, om aan alle signaleringsbehoeften te voldoen. Bovendien is de Horpol markeringslamp eenvoudig te installeren op elk voertuig dankzij het lichtgewicht, compacte ontwerp.

De Horpol zwaailamp voldoet aan de Europese veiligheidsnormen en garandeert zijn kwaliteit en duurzaamheid onder de zwaarste omstandigheden. Dankzij de robuuste constructie en het duurzame ontwerp gaat de lamp lang mee.

Al met al is de Horpol zijmarkeringsverlichting een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een hoogwaardige oplossing voor de bewegwijzering van je bedrijfsvoertuig. Met zijn LED's van hoge kwaliteit, naleving van de Europese veiligheidsnormen en lichtgewicht, compact ontwerp, biedt dit product een effectieve en betrouwbare signaleringsoplossing voor alle professionals.

FG0223LD
€ 9,09
€ 9,09 € 7,51
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 9 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 9 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,09.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

De kleine rode zwaailamp van Horpol is ontworpen voor montage aan de zijkant van vrachtwagens, aanhangers of bedrijfswagens.

Dit Horpol doorrijlicht is uitgerust met LED's van hoge kwaliteit.

Het voldoet aan de Europese veiligheidsnormen en is een effectieve en betrouwbare signaleringsoplossing voor professionals die hun voertuigen willen uitrusten.


FG0223LD

Gegevensblad

Couleur
Rood
Spanning
12/24V
Hauteur
46 mm
Lengte
100 mm
Breedte
53 mm
Omgekeerde polariteit
Ja
Montageafmetingen
Universeel
aantal leds
1

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: