Horpol rechthoekig positielicht oranje reflectordrager

Horpol rechthoekig positielicht oranje reflectordrager

Het doorrijlicht van Horpol is speciaal ontworpen voor transportvoertuigen, waaronder vrachtwagens, aanhangwagens en caravans, om hun zichtbaarheid en veiligheid tijdens het rijden op de weg te garanderen.

Het product maakt gebruik van heldere, energiebesparende oranje LED's om licht uit te stralen dat van een afstand zichtbaar is, zelfs bij moeilijke weersomstandigheden zoals mist of regen. Hierdoor is het voor andere bestuurders gemakkelijk om het voertuig met deze doorrijverlichting te herkennen.

Horpol's oranje doorrijlicht met beugel is gemaakt van robuuste, slagvaste en weerbestendige materialen, zodat het duurzaam is en bestand tegen de zware werkomstandigheden waaraan transportvoertuigen vaak worden blootgesteld.

Al met al is Horpol's peillicht een technisch product van topklasse, ontworpen om de veiligheid van transportvoertuigen op de weg te vergroten.

FG0180LD
€ 9,67
€ 9,67 € 7,99
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol oranje LED markeringslichten met 12/24V beugel

horpol rechthoekig markeringslicht, afmeting 109mm x 50mm x 30mm

Het Horpol oranje markeringslicht gebruikt LED's om oranje licht te geven om de hoogte en breedte van het voertuig aan te geven terwijl het over de weg rijdt.

Het Horpol oranje positielicht is goedgekeurd

FG0180LD

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
12/24V
Hauteur
52,2 mm
Lengte
110,8 mm
Breedte
21,9 mm
Omgekeerde polariteit
Ja
Montageafmetingen
Universeel
Reflector
Ja
aantal leds
1

Dit vind je misschien ook leuk