Positielichten rechthoek retro-reflector Neon oranje

was positielicht met neon oranje rechthoekreflector

Het Was rechthoekig positielicht heeft een retro-reflector om het licht van andere voertuigen te reflecteren zonder ze te verblinden en een oranje neon LED

Het positielicht kan verticaal of horizontaal worden geïnstalleerd

Beugel inbegrepen

De afmetingen van het Was rood rechthoekig positielicht zijn:

  1. Lengte: 114,5 mm
  2. hoogte: 54.2mm
  3. Diepte: 22.3mm

ADR- en ECE-goedgekeurd

voldoet aan de EMC-goedkeuringsnormen.

FG1138W158
€ 13,53
€ 13,53 € 11,18
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was oranje neon rechthoek retro-reflector parkeerlichten

Het Was neon oranje positielicht is de perfecte keuze om de zichtbaarheid van je voertuig te verbeteren. Dit positielicht is zorgvuldig ontworpen en biedt uitzonderlijke prestaties, zodat je zeker bent van meer veiligheid op de weg.

Het ontwerp van het neon oranje positielicht is zowel elegant als modern. Het heeft een duurzame, slijtvaste kunststof behuizing die de interne componenten betrouwbaar beschermt tegen schokken en trillingen. De neon oranje kleur is zeer helder en opvallend en zorgt voor maximale zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht.

Dit positielicht maakt gebruik van LED's van hoge kwaliteit, waardoor het een uitstekende helderheid en een lange levensduur heeft.

Het Was Neon Orange positielicht is eenvoudig te installeren dankzij het compacte ontwerp en de passende afmetingen. Het is compatibel met vele soorten voertuigen en kan eenvoudig worden gemonteerd op verschillende delen van het voertuig, zoals de bumper, spiegels of vleugels.

Als je kiest voor het Was Neon Orange parkeerlicht, investeer je in een hoogwaardig, betrouwbaar en duurzaam product. Je profiteert van een betere zichtbaarheid op de weg, wat bijdraagt aan veiliger rijden. Aarzel niet om dit Was neon oranje positielicht te kiezen om het uiterlijk en de veiligheid van je voertuig te verbeteren.

FG1138W158

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
Reflector
Ja
aantal leds
2

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: