Horpol multifunctioneel achterlicht Carmen AMP stopcontact RECHTS

CARMEN multifunctioneel rechts achterlicht met AMP-aansluiting van Horpol

Dit multifunctionele achterlicht van Horpol heeft 5 functies:

  1. dynamisch knipperlicht achter
  2. Remlicht
  3. Positielicht achteraan
  4. Achteruitrijlicht
  5. Mistlicht

De multifunctionele koplamp Carmen van Horpol wordt aan de rechterkant van het voertuig gemonteerd en heeft een spanning van 12-24v

De koplamp is goedgekeurd.

FR3046LZD2304
€ 113,79
€ 113,79 € 94,04
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 113 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 113 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,13.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol Carmen multifunctioneel achterlicht 12-24v RECHTS

Als je op zoek bent naar een praktische, krachtige autoverlichting voor je voertuig, dan is de Carmen multifunctionele lamp van Horpol wellicht interessant voor je. Dit multifunctionele licht heeft stop-, stand-, achteruitrij- en richtingaanwijzerfuncties en biedt een veelzijdige oplossing voor uw behoeften op het gebied van autoverlichting. Het is ontworpen om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen, waardoor een veilig gebruik op de weg gegarandeerd is.

De Carmen multifunctionele lamp van Horpol is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om de zwaarste rijomstandigheden te doorstaan. Het elegante, robuuste ontwerp biedt optimale duurzaamheid en zorgt voor een lange levensduur en betrouwbare prestaties. Je kunt er zeker van zijn dat deze autoverlichting een verstandige investering voor je voertuig zal zijn.

Bovendien is Horpol's Carmen multifunctionele lamp eenvoudig te installeren en compatibel met een breed scala aan voertuigen, waardoor het een veelzijdige oplossing biedt voor eigenaren van auto's, vrachtwagens en motoren. De lamp voldoet ook aan de Europese veiligheidsnormen en garandeert betrouwbare prestaties en veilig gebruik op de weg.

Als je op zoek bent naar een praktische, krachtige autoverlichting voor je trailer, dan is de multifunctionele Carmen van Horpol misschien ook iets voor jou. Met zijn robuuste ontwerp en eenvoudige installatie biedt hij een veelzijdige oplossing voor trailerbezitters. Bovendien voldoet de lamp aan de Europese veiligheidsnormen, zodat je verzekerd bent van betrouwbare prestaties en veilig gebruik op de weg.

FR3046LZD2304

Gegevensblad

IP
IP 68
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Wet
Reflector
ja
Stop
Ja
Positie
Ja
Achteruitrijlicht
Ja
Mistlampen
Ja
Vorm
Rechthoekig
indicator
ja
Marque
Horpol
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw

Dit vind je misschien ook leuk