Horpol Marvic multifunctioneel achterlicht met reflector 12-24v LINKS

Horpol MAVIC multifunctioneel achterlicht links

Dit multifunctionele achterlicht heeft 5 functies:

  1. positielicht
  2. remlicht
  3. achteruitrijlicht
  4. mistlicht
  5. richtingaanwijzer

De multifunctionele koplamp Horpol Mavic wordt aan de linkerkant van het voertuig gemonteerd en heeft een spanning van 12-24v

De Horpol koplamp is goedgekeurd

FR6504LZD2650
€ 144,93
€ 144,93 € 119,78
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 144 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 144 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,44.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol Marvic multifunctioneel achterlicht met reflector 12-24v LINKS

Het multifunctionele achterlicht Mavic van Horpol is een onmisbaar veiligheidsaccessoire geworden voor alle voertuigeigenaren. Dit achterlicht biedt vijf functies, waaronder remlicht, achteruitrijlicht, positielicht, knipperlicht en mistlicht. Het is een eenvoudig te installeren accessoire dat compatibel is met alle soorten voertuigen.

Het Mavic-achterlicht van Horpol heeft ook een geïntegreerde reflectordriehoek die zorgt voor maximale zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht. Het is belangrijk om te weten dat deze reflectordriehoek voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen.

Het Mavic-achterlicht van Horpol heeft een modern, robuust ontwerp dat perfect is voor alle soorten voertuigen. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die de duurzaamheid garanderen.

Dit Mavic-achterlicht van Horpol is compatibel met alle soorten voertuigen, zowel auto's, vrachtwagens als aanhangers. Het is eenvoudig te installeren en vereist geen aanpassing aan je voertuig.

Al met al is het multifunctionele Mavic-achterlicht van Horpol het onmisbare veiligheidsaccessoire voor alle voertuigeigenaren. Met zijn vijf functies, geïntegreerde driehoeksreflector en moderne, robuuste ontwerp biedt het optimale bescherming op de weg. Bestel de jouwe nu via Ducheminagt.

FR6504LZD2650

Gegevensblad

IP
IP 68
Montageafmetingen
Links
Reflector
ja
Stop
Ja
Positie
Ja
Achteruitrijlicht
Ja
Mistlampen
Ja
Vorm
Rechthoekig
indicator
ja
Marque
Horpol
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw

Downloaden

2650-homologatie3

2650-homologation3_fr

Downloaden (0)

2650-homologatie1

2650-homologation1_fr

Downloaden (0)

2650-homologatie2

2650-homologation2_fr

Downloaden (0)

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: