Was rechthoekig multifunctioneel achterlicht Rechte kabel

was rechthoekig multifunctioneel achterlicht, rechts

Dit multifunctionele achterlicht van Was wordt aan de rechterkant van het voertuig gemonteerd

Het licht heeft een kabelaansluiting

Het licht heeft 6 functies:

  1. remlicht
  2. positielicht
  3. achteruitrijlicht
  4. mistlicht
  5. richtingaanwijzer
  6. retroreflector

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 350mm
  2. Breedte: 131mm
  3. Diepte: 81mm

De koplamp voldoet aan de ECE-goedkeuringsnormen

FR1038W137DP
€ 99,99
€ 99,99 € 82,64
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 99 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 99 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,99.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was Multifunctioneel Rechthoekig Achterlicht Rechte Kabel

Het Was rechthoekig multifunctioneel achterlicht is een uitzonderlijke keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige oplossing voor de achterverlichting van zijn voertuig.

Dit rechthoekige achterlicht combineert elegantie en functionaliteit in een modern, aantrekkelijk ontwerp. De rechthoekige vorm geeft het een opvallend uiterlijk en voegt een vleugje stijl toe aan elk voertuig. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het duurzaam is en bestand tegen zware wegomstandigheden.

Dit achterlicht is uitgerust met meerdere functies en biedt verschillende verlichtingsopties om aan de specifieke behoeften van bestuurders te voldoen. Het is uitgerust met positielichten, stoplichten, richtingaanwijzers en mistachterlichten, waardoor het een compleet verlichtingssysteem is voor de achterkant van het voertuig.

De in dit achterlicht toegepaste technologie garandeert uitzonderlijke lichtprestaties met optimale zichtbaarheid, zelfs in ongunstige weersomstandigheden. De geïntegreerde high-power LED's zorgen voor een intense helderheid en een gelijkmatige lichtverdeling, waardoor het zicht naar achteren en de verkeersveiligheid aanzienlijk worden verbeterd.

Naast de opmerkelijke functionaliteit is dit multifunctionele achterlicht ook eenvoudig te installeren. Het is ontworpen om perfect te passen in compatibele voertuigen en het installatieproces is eenvoudig te volgen, zelfs voor minder ervaren gebruikers.

Kortom, het rechthoekige multifunctionele achterlicht van Was is een topkeuze voor bestuurders die zich zorgen maken over de veiligheid en stijl van hun voertuig. Met zijn moderne design, uitstekende lichtprestaties en meervoudige functies biedt het een betrouwbare, praktische en aantrekkelijke oplossing voor achterverlichting om zelfverzekerd te rijden.

FR1038W137DP

Gegevensblad

IP
IP56
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Wet
Reflector
Ja
Stop
Ja
Positie
Ja
Achteruitrijlicht
Ja
Mistlampen
Ja
Vorm
Rechthoekig
type verbinding
kabel
indicator
ja
Marque
Was
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw

Dit vind je misschien ook leuk