Horpol multifunctioneel achterlicht Stella 12-24v LINKS

Stella multifunctioneel LED achterlicht links van Horpol

Het multifunctionele achterlicht Stella van Horpol heeft 5 functies:

  1. achteruitrijlicht
  2. remlicht
  3. retroreflector
  4. positielicht
  5. richtingaanwijzer

Het Horpol Stella achterlicht wordt aan de linkerkant van het voertuig gemonteerd

Het Horpol Stella achterlicht heeft typegoedkeuring

FR2550LZD
€ 103,87
€ 103,87 € 85,84
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 103 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 103 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,03.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol Stella multifunctioneel achterlicht 12-24v LINKS

Het multifunctionele achterlicht Stella van Horpol is een innovatief product dat meer veiligheid biedt voor je voertuig. Dit achterlicht van Horpol is uitgerust met verschillende functies, waaronder een stoplicht, een knipperlicht, een positielicht en een mistachterlicht. Dit betekent dat je één enkel licht kunt gebruiken voor al deze functies, wat de installatie en het gebruik vereenvoudigt.

Kenmerken

De multifunctionele lamp Stella van Horpol is een veelzijdig en zeer functioneel product. Hier volgt een overzicht van de belangrijkste functies:

  1. Stoplicht: het stoplicht is een van de belangrijkste functies van het achterlicht. Het gaat automatisch branden wanneer je het rempedaal intrapt en geeft zo aan andere bestuurders aan dat je vertraagt of stopt.
  2. Knipperlicht: het knipperlicht wordt gebruikt om aan te geven dat je van richting verandert. Met het multifunctionele Stella licht van Horpol kun je eenvoudig aangeven of je links- of rechtsaf slaat.
  3. Positielicht: het positielicht wordt gebruikt om de aanwezigheid van je voertuig op de weg aan te geven. Het multifunctionele Horpol Stella licht kan worden gebruikt als positielicht om je zichtbaarheid op de weg te verbeteren.
  4. Mistachterlicht: het mistachterlicht wordt gebruikt om de zichtbaarheid bij mist of slechte weersomstandigheden te verbeteren. De multifunctionele lamp Stella van Horpol is uitgerust met een mistachterlicht om je te helpen de weg duidelijk te zien.

Conclusie

De multifunctionele lamp Stella van Horpol is een innovatief product dat meer veiligheid biedt voor je voertuig. Met zijn vele functies en eenvoudige installatie is het de perfecte accessoire voor elke veiligheidsbewuste bestuurder. Bestel je multifunctionele Horpol Stella achterlicht nu op Ducheminagt.be om te profiteren van deze geavanceerde technologie.

FR2550LZD

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Certificering
E20
Montageafmetingen
Links
Reflector
ja
Stop
Ja
Positie
Ja
Achteruitrijlicht
Ja
Mistlampen
Ja
Vorm
Rechthoekig
Bedrijfstemperatuur
-30C tot + 50C
indicator
ja
Marque
Horpol
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw

Downloaden

2550-homologatie1

2550-homologation1_fr

Downloaden (0)

Dit vind je misschien ook leuk