Fristom 5-functie achterlicht Bajonet links

Fristom 5-functie achterlicht Bajonet links

Het hoogwaardige multifunctionele achterlicht van Fristom is speciaal ontworpen om je rijervaring op een veilige en stijlvolle manier te verbeteren. Dankzij de geavanceerde LED-technologie biedt het een opmerkelijk intense en gelijkmatige verlichting, waardoor je zelfs in moeilijke rijomstandigheden optimaal zicht hebt.

Het slanke, moderne design van het achterlicht van Fristom past perfect bij de lijnen van je auto en voegt een geraffineerd accent toe aan de achterkant van je voertuig, terwijl het de algehele esthetiek verbetert. Naast de esthetische aantrekkingskracht is het achterlicht ook extreem duurzaam, dankzij de hoogwaardige materialen die het bestand maken tegen de meest veeleisende wegomstandigheden.

De installatie van het achterlicht is eenvoudig en vereist geen complexe aanpassingen aan uw voertuig, waardoor Fristom de ideale keuze is als u defecte achterlichten wilt vervangen of het uiterlijk van uw auto wilt verbeteren.

Kortom, het multifunctionele achterlicht van Fristom is een topkeuze voor het combineren van stijl, veiligheid en duurzaamheid. Kies nu voor het multifunctionele achterlicht van Fristom om de achterkant van je voertuig een stijlvolle en veilige look te geven en je zichtbaarheid op de weg te verbeteren.

FR9622LFT170
€ 59,58
€ 59,58 € 49,24
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 59 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 59 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,59.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

multifunctioneel achterlicht met 5-pins bajonetaansluiting Fristom

Het multifunctionele fristom achterlicht is ontworpen voor installatie aan de linkerkant van het voertuig en vereist een spanning van 12-36V

Het multifunctionele achterlicht van Fristom heeft 5 functies: remlicht, positielicht, richtingaanwijzer, achteruitrijlicht en retroreflector

De structuur van het multifunctionele achterlicht van Fristom is bestand tegen stoten en mechanische schade

Het 5-functie achterlicht is elektrisch beveiligd tegen ompoling

De afmetingen van het 5-functie achterlicht van Fristom zijn:

  1. Lengte: 240 mm
  2. Hoogte: 140 mm

FR9622LFT170

Gegevensblad

Spanning
12-36v
Certificering
E9
Montageafmetingen
Links
Reflector
Ja
Stop
Ja
Positie
Ja
Achteruitrijlicht
Ja
Vorm
Rechthoekig
indicator
ja
Marque
Fristom
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw

Dit vind je misschien ook leuk