Fristom 5-functie achterlicht Bajonet rechts

Fristom 5-functie achterlicht Bajonet rechts

Het multifunctionele achterlicht van fristom is speciaal ontworpen voor een veilige en stijlvolle rijervaring. Dit hoogwaardige achterlicht van fristom is zorgvuldig ontworpen om perfect bij uw voertuig te passen en zowel de zichtbaarheid als de stijl te verbeteren.

Dankzij de geavanceerde LED-technologie biedt dit multifunctionele achterlicht van fristom een uitzonderlijke helderheid en een gelijkmatige lichtverdeling. Zelfs in moeilijke rijomstandigheden garandeert het optimale zichtbaarheid, wat de verkeersveiligheid ten goede komt.

Het slanke, moderne ontwerp voegt een vleugje raffinement toe aan de achterkant van je voertuig. Het multifunctionele fristom-achterlicht is ontworpen om harmonieus aan te sluiten bij de lijnen van uw auto en de algehele esthetische aantrekkingskracht te verbeteren.

Naast zijn esthetische aantrekkingskracht is dit multifunctionele achterlicht van fristom ook uiterst duurzaam. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de zwaarste wegomstandigheden. Bovendien is de installatie eenvoudig en zijn er geen ingewikkelde aanpassingen aan je voertuig nodig.

Of je nu defecte achterlichten wilt vervangen of het uiterlijk van je auto wilt verbeteren, dit multifunctionele achterlicht van fristom is een ideale keuze. Het combineert stijl, veiligheid en duurzaamheid om een eersteklas oplossing voor achterverlichting te bieden.

Kies dus voor dit multifunctionele achterlicht van fristom om de achterkant van je auto om te toveren in een echte blikvanger, terwijl je geniet van een beter zicht op de weg.

FR9639PFT170
€ 59,58
€ 59,58 € 49,24
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 59 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 59 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,59.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

multifunctioneel achterlicht met 5-pins bajonetaansluiting Fristom

Het multifunctionele fristom achterlicht is ontworpen voor installatie aan de rechterkant van het voertuig en vereist een spanning van 12-36V

Het multifunctionele achterlicht van Fristom heeft 5 functies: remlicht, positielicht, richtingaanwijzer, achteruitrijlicht en retroreflector

De structuur van het multifunctionele achterlicht van Fristom is bestand tegen stoten en mechanische schade

Het 5-functie achterlicht is elektrisch beveiligd tegen ompoling

De afmetingen van het 5-functie achterlicht van Fristom zijn:

  1. Lengte: 240 mm
  2. Hoogte: 140 mm

FR9639PFT170

Gegevensblad

Spanning
12-36v
Certificering
E9
Montageafmetingen
Wet
Vorm
Rechthoekig
Marque
Fristom
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw

Dit vind je misschien ook leuk