Ducheminagt blauwe fles

Blauwe waterfles met logo Ducheminagt met karabijnhaak

De 50 cl fles is blauw met een wit Ducheminagt logo

De karabijnhaak is bijzonder handig om je waterfles overal mee naartoe te nemen

De waterfles heeft een luchtdichte stop die ervoor zorgt dat hij waterdicht blijft en ongewenst lekken voorkomt. Dankzij de ruime inhoud kun je genoeg water, drinken of je favoriete vloeistof meenemen om je de hele dag gehydrateerd te houden.

M020
€ 12,50
€ 12,50 € 10,33
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 12 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 12 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,12.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ducheminagt blauwe waterfles

De blauwe waterfles met het Ducheminagt logo is de ideale metgezel om de hele dag gehydrateerd te blijven. Deze waterfles is gemaakt van duurzame materialen van hoge kwaliteit, waardoor hij lang meegaat. De levendige blauwe kleur voegt een vleugje frisheid en energie toe aan je dagelijkse stijl.

De fles heeft een hermetisch afgesloten dop die zorgt voor een lekvrije afsluiting en ongewenst lekken voorkomt. Dankzij de ruime inhoud kun je genoeg water, drinken of je favoriete vloeistof meenemen om je de hele dag gehydrateerd te houden.

Deze waterfles is gemakkelijk mee te nemen dankzij het lichte, ergonomische ontwerp en is perfect voor dagelijks gebruik, op kantoor, op school, in de sportschool of buiten. Hij is ook geschikt voor kinderen en volwassenen en biedt een praktische oplossing om onderweg gehydrateerd te blijven.

Door voor deze blauwe waterfles met het Ducheminagt logo te kiezen, kies je voor een milieuvriendelijke en stijlvolle optie en help je tegelijkertijd plastic afval te verminderen. Houd deze fles dus bij de hand en maak een statement over je toewijding aan duurzaam leven.

M020