Ducheminagt Witte mok

Witte mok met logo Ducheminagt

De witte Ducheminagt mok is een elegante en veelzijdige keuze voor elke koffie- of theeliefhebber. Deze mok is met zorg en oog voor detail gemaakt en heeft een gladde, heldere afwerking die elke warme drank tot zijn recht laat komen. Of je hem nu thuis, op kantoor of onderweg gebruikt, met deze mok geniet je in stijl van je favoriete drankje. Dankzij de ruime inhoud kun je ook genieten van grote koppen van je favoriete drankje. Een must-have voor liefhebbers van warme dranken die kwaliteit en verfijning waarderen.

M021
€ 12,50
€ 12,50 € 10,33
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 12 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 12 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,12.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ducheminagt Witte mok

De Ducheminagt witte mok biedt onberispelijke elegantie en veelzijdigheid voor koffie- en theeliefhebbers. Het zorgvuldige ontwerp en de aandacht voor detail worden weerspiegeld in een gladde, heldere afwerking die de charme van al je warme dranken zal versterken. Of je nu thuis bent, op kantoor of onderweg, met deze mok geniet je van je favoriete drankje met een vleugje stijl. Dankzij de royale inhoud kun je ook genieten van grote mokken van je favoriete drank. Een must-have keuze voor liefhebbers van warme dranken die op zoek zijn naar kwaliteit en verfijning.

M021