Ducheminagt Tod tas beige

beige tod tas Ducheminagt

Tod tas 100% katoen in beige met het Ducheminagt logo in zwart

De Ducheminagt toptas van beige katoen is een praktisch en stijlvol accessoire. Hij is gemaakt van hoogwaardig katoen en heeft een zachte, duurzame textuur. Door de neutrale beige kleur past hij bij alle stijlen en outfits. Het ruime en veelzijdige ontwerp maakt het een ideale keuze om je dagelijkse benodigdheden in mee te nemen, of je nu naar je werk gaat, gaat winkelen of op reis gaat. Met zijn neutrale tint en slijtvaste materiaal is deze beige Ducheminagt katoenen tote bag zowel functioneel als tijdloos en voegt hij een vleugje verfijning toe aan je look.

M022
€ 7,00
€ 7,00 € 5,79
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 7 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 7 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,07.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ducheminagt Tod tas beige

De beige katoenen tote bag van Ducheminagt is zowel praktisch als stijlvol. Hij is gemaakt van hoogwaardig katoen en heeft een zachte, duurzame textuur. Door de neutrale beige kleur past hij bij alle stijlen en outfits. Met zijn ruime en veelzijdige ontwerp is hij ideaal om je dagelijkse benodigdheden in mee te nemen, of je nu gaat werken, winkelen of reizen. Met zijn neutrale tint en slijtvaste materiaal voegt deze beige katoenen tote bag van Ducheminagt een vleugje tijdloze verfijning toe aan je look.

M022