Ducheminagt Witte slabbetjes voor kinderen

Wit kinderslabbetje van Ducheminagt

Het slabbetje is wit met het Ducheminagt logo in zwart.

het slabbetje is gemaakt van 100% katoen en kan in de wasmachine

Het witte kinderslabbetje Ducheminagt is het perfecte accessoire om peuters schoon en gekleed te houden tijdens het eten. Dit slabbetje is gemaakt van hoogwaardig katoen en is zacht voor de gevoelige babyhuid. Door de stijlvolle witte kleur past het gemakkelijk bij elke outfit, terwijl de ruime snit optimale bescherming biedt tegen vlekken en morsen. Met zijn eenvoudige, praktische ontwerp is het witte Ducheminagt slabbetje een ideale keuze voor ouders die zich zorgen maken over de netheid en stijl van hun kleintjes.

M012
€ 15,00
€ 15,00 € 12,40
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 15 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 15 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,15.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ducheminagt Witte slabbetjes

Het witte kinderslabbetje Ducheminagt is de perfecte keuze voor ouders die hun kleintjes schoon en gekleed willen houden tijdens het eten. Dit slabbetje is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor het zacht is voor de gevoelige babyhuid. Het is comfortabel om te dragen en veroorzaakt geen irritatie of ongemak, zelfs niet als het lang gedragen wordt.

Door de elegante witte kleur past dit slabbetje bij elke outfit. Of het nu voor een speciale gelegenheid is of een gewoon dagje thuis, het is de perfecte aanvulling op elke outfit. Nu kunnen ouders hun kleintjes laten ontdekken en genieten van hun maaltijd zonder zich zorgen te maken over ongewenste vlekken op hun kleren.

Met zijn ruime snit biedt het witte Ducheminagt kinderslabbetje optimale bescherming tegen vlekken en morsen. Het heeft een groot oppervlak dat het bovenlichaam van het kind bedekt, inclusief de borst en schouders, en biedt maximale bescherming tegen ongelukjes met eten. Ouders kunnen zich ontspannen in de wetenschap dat de kleren van hun kind schoon en onbeschadigd blijven.

M012