Ducheminagt Zwarte choker

Zwarte choker met Ducheminagt logo.

De choker is unisex

De Ducheminagt logochoker is een elegant en functioneel accessoire. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimaal comfort wanneer hij om de hals wordt gedragen. Het Ducheminagt logo, met trots afgebeeld op de choker, voegt een opvallend vleugje stijl toe. Dit veelzijdige accessoire is ideaal voor zakelijke evenementen, conferenties of gewoon om een vleugje verfijning toe te voegen aan je alledaagse outfit.

M007
€ 2,50
€ 2,50 € 2,07
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 2 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 2 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,02.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ducheminagt Logo choker

De Ducheminagt logo choker is meer dan alleen een accessoire, het is een statement van stijl en professionaliteit. Deze choker is met zorg en oog voor detail gemaakt en combineert comfort, duurzaamheid en elegantie om aan de hoogste verwachtingen te voldoen.

Deze choker is ook een veelzijdig accessoire voor dagelijks gebruik. Of je nu een student, een kantoormedewerker of een frequente reiziger bent, je kunt er je sleutels, ID-badge, portemonnee of andere kleine voorwerpen mee bij de hand houden, zonder het risico te lopen ze kwijt te raken.

Kortom, de Ducheminagt logo choker is een accessoire van hoge kwaliteit dat stijl, functionaliteit en duurzaamheid combineert. Of het nu voor professionele evenementen is of voor dagelijks gebruik, hij is ontworpen om indruk te maken en je in stijl te vergezellen. Mis de kans niet om je favoriete merk met trots te vertegenwoordigen en maak een stijlstatement met deze uitzonderlijke choker.

M007

Klanten die dit product kochten, kochten ook: