Ducheminagt Houten sleutelhanger

Houten sleutelhanger met logo Ducheminagt

De houten sleutelhanger met Ducheminagt logo is een elegant en natuurlijk accessoire dat een vleugje charme toevoegt aan je sleutels. Deze sleutelhanger is gemaakt van hoogwaardig hout en is zowel stevig als licht, waardoor hij lang meegaat en prettig in de hand ligt.

Het belangrijkste kenmerk van deze sleutelhanger is het Ducheminagt logo, dat fijntjes in het hout is gegraveerd. Het logo vertegenwoordigt de identiteit en het merk Ducheminagt en voegt een onderscheidende esthetiek toe aan de sleutelhanger. .

De afmetingen zijn :

  1. Lengte: 50mm
  2. breedte: 30mm

Dankzij het compacte formaat past hij gemakkelijk in je zak of tas

M006
€ 5,00
€ 5,00 € 4,13
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 5 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 5 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,05.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ducheminagt Houten sleutelhanger

De houten sleutelhanger met het Ducheminagt logo is een elegant en praktisch accessoire dat stijl en functionaliteit combineert. Deze sleutelhanger is gemaakt van hoogwaardig hout met het kenmerkende Ducheminagt logo en voegt een vleugje verfijning toe aan je sleutelbos.

Het houten ontwerp geeft het een warme, natuurlijke uitstraling en biedt uitzonderlijke duurzaamheid. Elk detail is zorgvuldig vervaardigd, waardoor de unieke textuur van het hout wordt benadrukt en de aandacht voor kwaliteit wordt benadrukt.

Het Ducheminagt logo, dat trots op deze sleutelhanger prijkt, vertegenwoordigt de uitmuntendheid en innovatie van het merk. Het is met precisie gegraveerd en voegt een subtiel vleugje verfijning toe aan het geheel. Dankzij het compacte formaat past hij gemakkelijk in je zak of tas, zodat je je sleutels altijd bij de hand hebt.

De houten sleutelhanger met het Ducheminagt logo is de ideale keuze voor fans van verfijnd design en superieure kwaliteit. Hij is perfect om een vleugje stijl toe te voegen aan je dagelijks leven en tegelijkertijd je sleutels georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk te houden.

M006