Ducheminagt Blauwe zonnebril

Blauwe zonnebril van het merk Ducheminagt

Blauwe zonnebril. De glazen geven een blauwe reflectie.

De zonnebril is unisex.

Het iconische Ducheminagt logo staat op de slapen van de zonnebril.

Met de heldere kleur en stijl maak je deze zomer een stijlstatement

M004
€ 10,00
€ 10,00 € 8,26
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 10 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 10 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,10.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ducheminagt Blauwe zonnebrillen

Ducheminagt zonnebrillen hebben monturen die zorgvuldig zijn gemaakt van materialen van topkwaliteit, waardoor ze de hele dag lang uitzonderlijk duurzaam en optimaal comfortabel zijn. De oogverblindende blauwe tint voegt een opvallend vleugje kleur toe aan je uiterlijk en benadrukt je unieke persoonlijkheid.

De glazen van deze zonnebril bieden totale bescherming tegen schadelijke UV-stralen en beschermen je ogen tegen de schadelijke effecten van de zon. Met hun blauwe tint filteren ze het licht optimaal, verminderen ze ongewenste reflecties en verbeteren ze je zicht, zelfs in de helderste omstandigheden.

Het ontwerp van Ducheminagt zonnebrillen is zowel modern als tijdloos. De strakke lijnen en zorgvuldige afwerking voegen een vleugje verfijning toe aan je look. Of je nu luiert op een zonnig strand of door drukke straten slentert, deze blauwe zonnebril zal je stijl direct verbeteren en bewonderende blikken jouw kant op trekken.

Kies voor een blauwe zonnebril van Ducheminagt en laat je stijl stralen. Wees klaar om een gedurfd statement te maken terwijl je je ogen beschermt met elegantie en panache.

M004

Klanten die dit product kochten, kochten ook: