Tralert Oranje hoekindicator 12/24V knipperend baken

Boomerang hoekflitser van Tralert

De hoekflitser is uniek en biedt perfecte zichtbaarheid dankzij de brede kijkhoek en goede lichtverdeling

De hoekflitser is compact en efficiënt

De flitser heeft 12 flitsstanden

De aansluitkabel van 2 meter maakt het eenvoudig om de hoekflitser aan te sluiten en is geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu een vrachtwagen, trailer, bus of ander voertuig vastzet, de hoekflitser biedt uitstekende zichtbaarheid en trekt de aandacht op de weg.

GLSHF1000A
€ 94,67
€ 94,67 € 78,24
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 94 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 94 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,94.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Tralert oranje hoekaanwijzer 12/24V knipperlicht

De R65 LED-hoekaanwijzer is een krachtig signaalapparaat dat is ontworpen voor maximale zichtbaarheid en verhoogde veiligheid op de weg. Met amberkleurige LED's met hoge intensiteit is deze knipperlicht speciaal ontworpen voor montage in de hoeken van voertuigen, waardoor de zijdelingse zichtbaarheid wordt verbeterd.

Dit model is compatibel met een reeks voltages van 12 tot 24 volt, waardoor het geschikt is voor verschillende voertuigen. Het waterdichte en weerbestendige ontwerp zorgt voor extra duurzaamheid, zelfs in zware omgevingsomstandigheden.

Het knipperlicht voldoet aan de R65-veiligheidsnormen, waardoor het voldoet aan de verkeersregels en effectief bochten en richtingsveranderingen signaleert. Bovendien is hij met zijn kabellengte van 2 meter flexibel en praktisch te installeren.

Dankzij de LED-technologie biedt deze hoekindicator een uitstekende helderheid, een laag energieverbruik en een lange levensduur. Hierdoor is het een betrouwbare keuze voor het verbeteren van de veiligheid en zichtbaarheid tijdens het rijden op de weg.

GLSHF1000A

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Aantal modi
12
Montage
Vast
type verbinding
kabel