Horpol waarschuwingslicht Achterklep 12-24v zwaailamp

Horpol zwaailamp voor laadkleppen

verlicht signaleringsapparaat voor gebruik op laadkleppen van vrachtwagens. Het is ontworpen voor maximale zichtbaarheid bij weinig licht of slecht zicht, om andere weggebruikers te waarschuwen voor het openen van de laadklep en zo de veiligheid te garanderen. Dit waarschuwingslicht is eenvoudig te installeren en te gebruiken en biedt een hoge betrouwbaarheid en een lange levensduur dankzij de LED-technologie.

AC2135LDO
€ 38,16
€ 38,16 € 31,54
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 38 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 38 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,38.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol Laadklep Waarschuwingslicht 12-24v Knipperlicht

Het waarschuwingslicht voor de achterklep van Horpol is een hoogwaardige veiligheidsuitrusting voor auto's, ontworpen om de zichtbaarheid van je voertuig te verbeteren bij het lossen van goederen.

Dit waarschuwingslicht heeft 12 ultraheldere LED's, die dag en nacht uitstekend zichtbaar zijn. Het Horpol waarschuwingslicht achterklep is eenvoudig te installeren.

Het Horpol-achterlicht is compact en licht, waardoor het gemakkelijk op je achterklep te monteren is. Het is weerbestendig en kan in alle weersomstandigheden worden gebruikt.

Of je nu een veiligheidsprofessional, een aannemer of een vrachtwagenchauffeur bent, het waarschuwingslicht voor de achterklep is een essentieel onderdeel om je veiligheid op de weg te garanderen. Bestel nu uw Horpol waarschuwingslicht en blijf veilig op de weg.

AC2135LDO

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
12 mm
Lengte
103 mm
Breedte
90 mm
Montageafmetingen
Universeel
Bedrijfstemperatuur
-30C tot + 50C