Was vast oranje rond knipperlicht 8 programma's

Was oranje ronde zwaailamp

het Was ronde waarschuwingslicht heeft een oranje lens en oranje LED's

Het roterende baken heeft 8 functies:

  1. roterend patroon van 125 rotaties per minuut
  2. automatische modusverandering om de 30 seconden
  3. enkele flits van 132 flitsen per minuut
  4. enkele flits van 228 flitsen per minuut
  5. dubbele flits van 141 flitsen per minuut
  6. dubbele flits van 182 flitsen per minuut
  7. drievoudige flits van 133 flitsen per minuut
  8. drievoudige flits van 174 flitsen per minuut

Was rond draaiend baken staat op een vaste steun

De afmetingen van het waarschuwingslicht zijn:

  1. Diameter: 153.4mm
  2. Hoogte: 99mm

Het is ADR en ECE goedgekeurd

GL08524W112
€ 152,41
€ 152,41 € 125,96
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 152 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 152 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,52.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was rond vast oranje zwaailicht 8 programma's

Het vaste oranje zwaailicht van WAS is een waarschuwingsapparaat van hoge kwaliteit dat is ontworpen om maximale zichtbaarheid te bieden in nood- of signaleringssituaties. Het zwaailicht is speciaal ontworpen voor permanente montage op voertuigen, bouwmachines of industriële apparatuur.

De zwaailamp heeft een oranje polycarbonaatlens van hoge kwaliteit voor een optimale verspreiding van het licht. Dit zorgt voor een uitzonderlijke zichtbaarheid, zelfs bij slecht zicht of op klaarlichte dag. De robuuste behuizing van slagvast materiaal beschermt de zwaailamp tegen schade door zware buitenomstandigheden.

Deze zwaailamp is uitgerust met LED-technologie, wat een aantal voordelen biedt. LED's zijn energiezuinig en gaan langer mee dan traditionele lampen. Bovendien genereren ze een hoge lichtsterkte, waardoor ze snel en effectief de aandacht trekken. Het zwaailicht heeft verschillende verlichtingsmodi, zoals knipperen of roteren, zodat het gemakkelijk kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke situatie.

De installatie van het zwaailicht is eenvoudig en veilig, dankzij de stevige vaste beugel die een stabiele en betrouwbare bevestiging garandeert. Bovendien voldoet het zwaailicht aan de strengste veiligheidsnormen, waardoor het een betrouwbare keuze is voor professionals die behoefte hebben aan betrouwbare, langdurige lichtsignalering.

Kortom, de oranje zwaailamp op een vaste beugel van WAS is een hoogwaardig waarschuwingsapparaat met uitzonderlijke zichtbaarheid, verhoogde duurzaamheid en eenvoudige installatie. Het is ideaal voor hulpverleningsvoertuigen, bouwmachines en industriële apparatuur en zorgt voor veiligheid en effectieve signalering onder alle omstandigheden.

GL08524W112

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Montage
Vast
Gekleurde lens
oranje
type verbinding
kabel
Marque
Was

Dit vind je misschien ook leuk