Pro Led zwaailamp op oranje paal

Oranje zwaailamp voor paalmontage uit ons Pro Led-assortiment

Het oranje zwaailicht heeft een kabelaansluiting en wordt op een paal gemonteerd

Het zwaailicht heeft 2 waarschuwingsstanden

De roterende lamp heeft 30 LED's met een totaal vermogen van 19W

Afmetingen 99X99X168mm

GL0072ALR
€ 42,30
€ 42,30 € 34,96
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 42 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 42 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,42.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Pro Led zwaailamp op oranje paal

De oranje zwaailamp op paal is een zeer goed zichtbaar verlichtingsapparaat dat is ontworpen voor hulpverleningsvoertuigen, bouwterreinen en speciale voertuigen. Dankzij de 19 watt LED-technologie met 30 flexibele LED's biedt dit zwaailicht een uitzonderlijke helderheid en een hoge energie-efficiëntie.

De robuuste, weerbestendige behuizing zorgt voor optimale duurzaamheid, zelfs in slechte weersomstandigheden. De zwaailamp is gemonteerd op een paal en kan eenvoudig worden geïnstalleerd op verschillende soorten voertuigen, waardoor een betrouwbare verlichtingsoplossing ontstaat voor het signaleren van de aanwezigheid van je voertuig op de weg of op een bouwterrein.

De fel oranje kleur van deze zwaailamp wordt universeel herkend als waarschuwingslicht en biedt de veiligheid en zichtbaarheid die nodig zijn in noodsituaties. Dankzij het moderne LED-ontwerp verbruikt het weinig energie terwijl het maximale helderheid biedt, waardoor het een ideale keuze is voor professionals die afhankelijk zijn van betrouwbare lichtsignalen om hun werk veilig uit te voeren.

Kortom, deze op een paal gemonteerde amberkleurige zwaailamp is een hoogwaardige, duurzame en energiezuinige verlichtingsoplossing voor voertuigen en werkterreinen die een duidelijke en effectieve visuele bewegwijzering nodig hebben.

GL0072ALR

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
12/24V
Hauteur
99 mm
Lengte
99 mm
Breedte
168 mm
Montage
Berichten
type verbinding
kabel