Pro Led Knipperlichtkap Oranje

Vervangende lens voor GL59524 zwaailamp.

De vervangende lens voor de halogeen zwaailamp is oranje

Het model is verkrijgbaar in oranje, rood, transparant, groen en blauw

GLF200021
€ 18,15
€ 18,15 € 15,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 18 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 18 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,18.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Oranje zwaailampkap

Deze vervangende lens is speciaal ontworpen voor de oranje halogeen zwaailamp. Het is een essentieel onderdeel voor het behoud van de prestaties en het uiterlijk van je zwaailamp. Dit glas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en biedt een uitstekende duurzaamheid en bewezen schokbestendigheid.

De opvallende oranje tint is perfect voor toepassingen die een duidelijke en effectieve visuele waarschuwing vereisen. Of je je zwaailamp nu gebruikt in hulpverleningsvoertuigen, beveiligingsvoertuigen of andere professionele omgevingen, dit vervangglas zorgt ervoor dat je apparatuur optimaal presteert.

De installatie van dit vervangglas is snel en eenvoudig, zodat je je apparatuur in perfecte staat kunt houden met minimale inspanningen. Bovendien is het compatibel met andere relevante zwaailichtaccessoires, zodat het probleemloos kan worden geïntegreerd.

Laat beschadigd glas de zichtbaarheid van je oranje zwaailamp niet belemmeren. Kies voor dit vervangende glas van hoge kwaliteit om de veiligheid en prestaties van je apparatuur te garanderen. Bestel het vandaag nog om ervoor te zorgen dat je oranje zwaailamp betrouwbaar en effectief blijft.

GLF200021

Gegevensblad

Tension de sortie
Oranje

Dit vind je misschien ook leuk