Pro Led Knipperlichtkap Groen

Vervangingslens voor zwaailamp GL59524.

De vervangingslens voor de halogeen zwaailamp is groen

Het model is verkrijgbaar in oranje, rood, transparant, groen en blauw

GLF200262
€ 18,15
€ 18,15 € 15,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 18 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 18 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,18.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Pro Led kap voor groene zwaailamp

Deze vervangende lens is speciaal ontworpen voor de groene halogeen zwaailamp. Het is een essentieel onderdeel voor het behoud van de prestaties en het uiterlijk van je zwaailamp. Het glas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en biedt een uitstekende duurzaamheid en schokbestendigheid.

De kenmerkende groene tint is ideaal voor toepassingen die een duidelijke en effectieve visuele waarschuwing in het groen vereisen. Of het nu voor gebruik in hulpverleningsvoertuigen, beveiligingsvoertuigen of andere professionele toepassingen is, dit vervangglas zorgt ervoor dat je zwaailamp optimaal presteert.

De installatie van dit vervangglas is snel en eenvoudig, zodat je met weinig moeite je apparatuur in perfecte staat kunt houden. Bovendien is het compatibel met andere relevante bakenaccessoires, waardoor een probleemloze integratie gegarandeerd is.

Laat beschadigd glas de zichtbaarheid van je groene zwaailamp niet beïnvloeden. Kies voor dit vervangende glas van hoge kwaliteit om de veiligheid en prestaties van je apparatuur te garanderen. Bestel het nu om ervoor te zorgen dat je groene zwaailamp betrouwbaar en effectief blijft.

GLF200262

Gegevensblad

Tension de sortie
Groen

Dit vind je misschien ook leuk