Pro Ledkap voor zwaailicht Transparant

Vervangende lens voor GL59524 zwaailamp.

De vervangende lens voor de halogeen zwaailamp is transparant van kleur

Het model is verkrijgbaar in oranje, rood, transparant, groen en blauw

GLF200163
€ 18,15
€ 18,15 € 15,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 18 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 18 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,18.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Pro Led Transparante Zwaailampkap

Deze vervangende lens is speciaal ontworpen voor de halogeen zwaailamp. Het is een essentieel onderdeel voor het behoud van de prestaties en het uiterlijk van je zwaailamp. Het glas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en biedt een uitstekende duurzaamheid en schokbestendigheid.

De transparantie zorgt ervoor dat het licht helder en effectief schijnt, waardoor het een ideale keuze is voor toepassingen die maximale zichtbaarheid vereisen. Of het nu voor gebruik in hulpverleningsvoertuigen, beveiligingsvoertuigen of andere professionele toepassingen is, dit vervangglas zorgt ervoor dat je zwaailamp optimaal presteert.

De installatie van dit vervangglas is snel en eenvoudig, zodat je je apparatuur met weinig moeite in perfecte staat kunt houden. Bovendien is het compatibel met andere relevante bakenaccessoires, waardoor een probleemloze integratie gegarandeerd is.

Laat beschadigd glas de zichtbaarheid van je zwaailamp niet beïnvloeden. Kies voor dit vervangende glas van hoge kwaliteit om de veiligheid en prestaties van je apparatuur te garanderen. Bestel het nu om ervoor te zorgen dat je zwaailamp betrouwbaar en effectief blijft.

GLF200163

Gegevensblad

Tension de sortie
Transparant

Dit vind je misschien ook leuk