Pro Led halogeen zaklamp 24v vast transparant

Transparant halogeen zwaailicht

Dit baken is de referentie op het vlak van roterende lichten!

Heb je per ongeluk de globe van je baken gebroken? Geen probleem, de bollen alleen zijn te koop.

De hoogte is 220mm

GL59524C
€ 71,39
€ 71,39 € 59,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 71 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 71 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,71.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Pro Led halogeen zwaailamp 24v vast transparant

een zeer effectief signaleringsapparaat ontworpen voor toepassingen die maximale zichtbaarheid vereisen. Het is speciaal ontworpen voor gebruik in omgevingen waar veiligheid en zichtbaarheid essentieel zijn.

Deze zwaailamp is uitgerust met een halogeenlamp van hoge kwaliteit die een helder transparant licht produceert, waardoor een uitzonderlijke zichtbaarheid wordt gegarandeerd, zelfs bij weinig licht. Het transparante glas wordt universeel herkend als waarschuwingssignaal, waardoor het ideaal is om een noodsituatie te signaleren of de aanwezigheid van een voorrangsvoertuig aan te geven.

Deze zwaailamp is eenvoudig te installeren dankzij het bevestigingssysteem met drie bouten. Het is compatibel met elektrische systemen van 12-24 volt, waardoor het veelzijdig is en geschikt voor verschillende voertuigen en apparatuur. Bovendien zit hij boordevol hoogwaardige functies om zijn duurzaamheid te garanderen, zelfs onder zware omstandigheden.

Deze zwaailamp is een optimale keuze voor hulpverleningsvoertuigen, voertuigen van openbare diensten, voertuigen op bouwterreinen en alle andere apparatuur die een betrouwbare, zichtbare lichtsignalering op afstand nodig heeft. De robuuste constructie en lichtgevende prestaties maken het een essentieel hulpmiddel voor verkeersveiligheid en noodsignalering.

GL59524C

Gegevensblad

Tension de sortie
Transparant
Spanning
24V
Montage
Vast
type verbinding
kabel
source lumineuse
Halogène

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: