Was verlicht zwarte frameplaat

Was kentekenplaatverlichting

De plaatverlichting heeft een volledig zwarte bescherming

De afmetingen zijn:

  1. lengte: 82.5mm
  2. Breedte: 39mm
  3. Hoogte: 31mm

Deze lamp is ECE goedgekeurd

EP0244W52
€ 11,24
€ 11,24 € 9,29
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 11 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 11 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,11.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was kentekenplaatverlichting zwart frame

De Was kentekenplaatverlichting is een kentekenplaatverlichting voor voertuigen. Hij is speciaal ontworpen om de achterste nummerplaat van auto's, motorfietsen en andere voertuigen te verlichten en biedt optimale zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht.

De lamp heeft een compact, discreet ontwerp en past netjes rond de nummerplaat zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van het voertuig. De lamp heeft een robuuste, weerbestendige behuizing, waardoor hij geschikt is voor buitengebruik en bestand is tegen zware omstandigheden op de weg.

Deze wasplaatverlichting maakt gebruik van geavanceerde LED-technologie voor een heldere, gelijkmatige verlichting. LED's hebben het voordeel dat ze energiezuiniger zijn en langer meegaan dan traditionele gloeilampen. Ze bieden ook een grotere helderheid en een betere zichtbaarheid, wat essentieel is voor de verkeersveiligheid.

De wasplaatverlichting is eenvoudig te installeren dankzij het snelle en eenvoudige bevestigingssysteem. Ze wordt rechtstreeks op het bestaande elektrische circuit van het voertuig aangesloten, waardoor ze gemakkelijk te installeren is zonder ingewikkelde aanpassingen.

Kortom, de Was kentekenplaatverlichting is een betrouwbare, hoogwaardige achterste kentekenplaatverlichting. Ze combineert een discreet design met een uitstekende lichtsterkte, waardoor de nummerplaat in alle rijomstandigheden optimaal zichtbaar is.

EP0244W52

Dit vind je misschien ook leuk