Fristom ronde mistlamp op kabelafdichting

rond mistachterlicht op merk joint Fristom

Het ronde mistachterlicht van Fristom is bestand tegen stoten en mechanische schade

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 75mm
  2. Hoogte zonder beugel: 75mm
  3. Hoogte met beugel 95mm
AB0400FTDELP
€ 23,35
€ 23,35 € 19,30
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 23 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 23 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,23.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Fristom rond mistlicht op kabelverbinding

De ronde mistachterlamp van Fristom is een hoogwaardige mistlamp van Fristom. Deze lamp is speciaal ontworpen om de zichtbaarheid te verbeteren tijdens het rijden in mist, sneeuw of zware regen.

Het ronde mistachterlicht van Fristom is uitgerust met krachtige LED's die een optimale helderheid bieden om de weg te verlichten en het voor andere bestuurders gemakkelijker te maken om je te zien. Dankzij de geavanceerde technologie biedt de lamp uitstekende lichtprestaties

Dit model mistlamp is ook extreem duurzaam. De behuizing is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze bestand is tegen schokken, trillingen en barre weersomstandigheden. Het is ontworpen voor een lange levensduur en optimale betrouwbaarheid.

De ronde mistachterlamp van Fristom is eenvoudig te installeren en compatibel met de meeste voertuigen. Het heeft een universeel montagesysteem voor een snelle, probleemloze installatie. Bovendien voldoet het aan de strengste veiligheidsnormen, waardoor een veilig gebruik op de weg gegarandeerd is.

Samengevat is de ronde mistachterlamp van Fristom een ideale keuze voor het verbeteren van de zichtbaarheid en de veiligheid tijdens het rijden in moeilijke weersomstandigheden. Met zijn superieure lichtprestaties, duurzaamheid en eenvoudige installatie biedt het een betrouwbare en effectieve oplossing voor het uitrusten van je voertuig.

AB0400FTDELP

Gegevensblad

Mistlampen
Ja
type verbinding
kabel
nieuw
nieuw

Downloaden

ft400homologaties3

ft400homologaties3_nl

Downloaden (0)

ft400homologaties4

ft400homologaties4_nl

Downloaden (0)

ft400homologaties1

ft400homologaties1_nl

Downloaden (0)

ft400homologaties2

ft400homologaties2_nl

Downloaden (0)

FT400dessintechniek

FT400dessintechniek_nl

Downloaden (0)