Juluen RAYZR 460mm 4-module oprijplaat

Juluen Trafic Rayzr 460mm oprit

De ramp van Juluen slaat het laatste flitspatroon op dat bij het inschakelen is gebruikt.

De flash ramp heeft 12 oranje LED's met transparante lenzen

afmetingen zijn:

  1. Lengte: 460mm
  2. Hoogte: 24mm
  3. Diepte: 38mm
RT011RAYZR
€ 275,42
€ 275,42 € 227,62
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 275 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 275 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 2,75.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen RAYZR oprijplaat 460mm 4 modules

De Juluen Rayzr-verkeershelling is een geavanceerd bewegwijzeringsapparaat dat speciaal is ontworpen voor hulpverleningsvoertuigen en verkeersveiligheidstoepassingen. Het heeft geavanceerde functies die het een optimale keuze maken voor veiligheidsinstanties en hulpdiensten. Uitgerust met ultraheldere LED modules biedt de Rayzr oprijplaat een uitzonderlijke zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht. Deze LED modules zijn verkrijgbaar in een reeks kleuren, waaronder rood, blauw, amber en wit, wat een grote flexibiliteit biedt om te voldoen aan verschillende bewegwijzeringsscenario's.

De Rayzr verkeerslichten bieden een aantal bedrijfsmodi, waaronder aanpasbare knippatronen en de mogelijkheid om te synchroniseren met andere signaleringsapparaten. Deze functies maken het mogelijk om specifieke configuraties te creëren die zijn afgestemd op de behoeften van elke gebruiker, waardoor de verkeersveiligheid wordt verbeterd.

Bovendien is deze verkeersregelaar gemaakt van duurzame, weerbestendige materialen, waardoor hij lang meegaat en betrouwbaar presteert in verschillende omgevingen. Hij is ook eenvoudig te installeren en te gebruiken en biedt een praktische oplossing voor hulpverleningsvoertuigen.

Kortom, de Rayzr van Juluen is een verkeersbord van topklasse dat uitzonderlijke zichtbaarheid, aanpassingsmogelijkheden en een uitstekende duurzaamheid biedt. Het is de ideale keuze voor verkeersveiligheidsprofessionals en hulpdiensten die op zoek zijn naar een effectieve oplossing om de verkeersveiligheid te verbeteren.

RT011RAYZR

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
24 mm
Lengte
457,8 mm
Aantal modi
27
Diepte
38 mm

Dit vind je misschien ook leuk