Juluen RAYZR 673 mm Trafic oprijplaat 6 modules

Juluen Trafic Rayzr 673mm oprit

De ramp van Juluen slaat het laatste flitspatroon op dat bij het inschakelen is gebruikt.

De flash ramp heeft 18 oranje LED's met transparante lenzen

afmetingen zijn:

  1. Lengte: 673MM
  2. Hoogte: 24mm
  3. Diepte: 38mm

RT0028RAYZR
€ 449,35
€ 449,35 € 371,36
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 449 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 449 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,49.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen oprijplaat RAYZR 673 mm 6 modules

Het Rayzr verkeerslicht van Juluen is een krachtig apparaat voor het signaleren van hulpverleningsvoertuigen en voor verkeersveiligheidsdoeleinden.

Het Rayzr verkeerslicht is uitgerust met geavanceerde functies die het de perfecte keuze maken voor hulpdiensten en veiligheidsinstanties. Het is uitgerust met ultraheldere LED-modules die zorgen voor een uitzonderlijke zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht. De LED's zijn verkrijgbaar in een reeks kleuren waaronder rood, blauw, amber en wit, wat een grote flexibiliteit biedt voor verschillende soorten bewegwijzering.

Het Rayzr verkeerslicht biedt verschillende bedrijfsmodi, waaronder aanpasbare knipperpatronen en de mogelijkheid om te synchroniseren met andere signaleringsapparaten. Dit maakt het mogelijk om specifieke configuraties te maken die zijn afgestemd op de behoeften van de gebruiker en de verkeersveiligheid te verbeteren.

Bovendien is deze verkeersregelaar gemaakt van duurzame, weerbestendige materialen, zodat hij lang meegaat en betrouwbaar presteert in verschillende omgevingen. Hij is ook gemakkelijk te installeren en te gebruiken en biedt een praktische oplossing voor hulpverleningsvoertuigen.

Concluderend is de Rayzr van Juluen een verkeersbord van hoge kwaliteit, met een uitzonderlijke zichtbaarheid, aanpassingsmogelijkheden en een uitstekende duurzaamheid. Het is de ideale keuze voor verkeersveiligheidsprofessionals en hulpdiensten die op zoek zijn naar een effectieve oplossing om de verkeersveiligheid te verbeteren.

RT0028RAYZR

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
24 mm
Lengte
673 mm
Aantal modi
20
Diepte
38 mm

Dit vind je misschien ook leuk