Lazer Evolution ST8 led strip 14.3" 364mm 8272lm

Lazer Evolution ST8 14,3" 364mm Led Bars

Lazer's Evolution serie van zeer efficiënte, high-end led bars, gecombineerd met vacuüm gemetalliseerde conische optiek voor een krachtige lichtbundel met een brede spreiding

De Evolution ST8 LED bar is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt in een breed scala van toepassingen en verschillende voertuigtypen zoals vrachtwagens, SUV's, auto's, 4x4's enz

De Lazer LED strip light heeft een elektronisch thermisch management systeem dat de lichtopbrengst optimaliseert om de levensduur van de LED's te behouden en bescherming tegen overspanning en omgekeerde polariteit

De ledstrip produceert een lichtstroom van 8272 lumen en een temperatuur van 5000 kelvin

Afmetingen

  1. Lengte: 364mm
  2. Diepte: 68mm
  3. Hoogte: 64mm

De lamp voldoet aan de ECE R112 en R10 goedkeuringsnormen

RL0008-EVO-B
€ 459,80
€ 459,80 € 380,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 459 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 459 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 4,59.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Lazer Evolution ST8 14,3" 364mm 8272lm LED strip licht

Lazer's Evolution ST8 LED strip light is een high-end verlichtingsapparaat ontworpen om uitzonderlijke prestaties te leveren in een verscheidenheid van toepassingen. Met zijn robuuste constructie en geavanceerde technologie is deze LED stripverlichting speciaal ontworpen voor off-road-, utiliteits- en hulpverleningsvoertuigen.

De ST8 Evolution is uitgerust met acht LED's met hoge intensiteit die een krachtig, helder licht genereren en maximale zichtbaarheid bieden onder alle omstandigheden. Elke LED is zorgvuldig gepositioneerd voor een optimale lichtspreiding, waardoor verlichting over een groot bereik en zelfs bij nabijheid wordt gegarandeerd.

Dankzij het aerodynamische ontwerp en de hoogwaardige materialen is de Evolution ST8 LED strip licht en bestand tegen schokken, trillingen en de elementen. De lamp heeft ook een duurzame polycarbonaat lens die de LED's beschermt tegen schade veroorzaakt door vuil en spatten.

De ST8 Evolution is voorzien van geavanceerde technologie voor thermisch beheer om optimale prestaties en een lange levensduur van de LED's te garanderen. Hij is ook compatibel met verschillende elektrische systemen in voertuigen, waardoor hij eenvoudig te installeren en te integreren is.

Deze LED-stripverlichting biedt verschillende verlichtingsmodi, waaronder een langeafstandsmodus, een nabijheidsverlichtingsmodus en een gecombineerde modus voor betere zichtbaarheid. Hij heeft ook een dagrijlichtfunctie voor veilig gebruik overdag.

Kortom, de Evolution ST8 LED lightbar van Lazer is een ideale keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige, goed presterende en duurzame verlichting. Met zijn robuuste ontwerp, uitzonderlijke helderheid en geavanceerde functies zal deze LED stripverlichting voldoen aan de meest veeleisende eisen voor autoverlichting.

RL0008-EVO-B

Gegevensblad

Spanning
10/32V
Certificering
CEE R112
Hauteur
64 mm
Lengte
364 mm
Lumen
8272lm
Lichtgevende afstand (1lux)
393m
Positie
Geen
Mate van lichtstraal
40°
Diepte
68 mm
Hoogte met steun
64 mm
type verbinding
Superseal
lensmaterialen
polycarbonaat
stroom
95W
Revêtement
5000
aantal leds
8
Marque
Lazer