Lazer Evolution ST6 11,2" 284mm 6204lm LED lichtstrip

Lazer Evolution ST6 11.2" 284mm Led Bars

Lazer's Evolution serie van zeer efficiënte, high-end led bars, gecombineerd met vacuüm gemetalliseerde conische optiek voor een krachtige lichtbundel met een brede spreiding

De Evolution ST6 LED bar is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt in een breed scala van toepassingen en verschillende voertuigtypen zoals vrachtwagens, SUV's, auto's, 4x4's enz

De Lazer LED strip light heeft een elektronisch thermisch management systeem dat de lichtopbrengst optimaliseert om de levensduur van de LED's te behouden en bescherming tegen overspanning en omgekeerde polariteit

De ledstrip produceert een lichtstroom van 6204 lumen en een temperatuur van 5000 kelvin

Afmetingen

  1. Lengte: 284mm
  2. Diepte: 68mm
  3. Hoogte: 64mm

De lamp voldoet aan de ECE R112 en R10 goedkeuringsnormen

RL0006-EVO-B
€ 381,15
€ 381,15 € 315,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 381 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 381 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 3,81.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Lazer Evolution ST6 LED bar 11.2" 284mm 6204lm

Lazer's Evolution ST6 LED bar is een robuuste en krachtige verlichtingsoplossing ontworpen voor de meest veeleisende automotive toepassingen. Met zijn compacte ontwerp en uitzonderlijke prestaties biedt hij een verbeterde zichtbaarheid en superieure betrouwbaarheid, ongeacht de rijomstandigheden.

Uitgerust met zes LED's met hoge intensiteit produceert de ST6 Evolution een krachtige lichtbundel die de omgeving effectief verlicht, zodat u met vertrouwen kunt rijden, zowel op de weg als off-road. De LED's in deze bar zijn van de hoogste kwaliteit en bieden een indrukwekkende helderheid en lange levensduur.

Het ontwerp van de Evolution ST6 LED bar is zowel elegant als robuust. De behuizing van vliegtuigaluminium zorgt voor een uitstekende warmteafvoer en een optimale werking, zelfs onder extreme omstandigheden. Bovendien is de bar voorzien van een slagvaste en krasbestendige polycarbonaat lens die extra bescherming biedt tegen mogelijke schade.

Dankzij het installatiegemak en het vereenvoudigde bedradingssysteem kan de ST6 Evolution snel en eenvoudig op verschillende voertuigen worden gemonteerd. Hij heeft ook een verstelbare beugel, zodat je de verlichtingshoek naar wens kunt instellen.

Qua prestaties biedt de ST6 Evolution LED bar een maximaal vermogen van 6204 lumen en een indrukwekkend bereik. Bovendien is hij uitgerust met een geavanceerd thermisch managementsysteem dat een optimale werking en een lange levensduur van de bar garandeert.

Kortom, Lazer's Evolution ST6 LED bar is een ideale keuze voor off-road enthousiastelingen en automotive professionals die op zoek zijn naar superieure verlichting. Met zijn robuuste constructie, uitstekende prestaties en eenvoudige installatie geeft deze LED bar je optimaal zicht en een veiligere rijervaring, waar je ook gaat.

RL0006-EVO-B

Gegevensblad

Spanning
10/32V
Certificering
CEE R112
Hauteur
64 mm
Lengte
284 mm
Lumen
6204lm
Lichtgevende afstand (1lux)
340m
Positie
Geen
Mate van lichtstraal
40°
Diepte
68 mm
Hoogte met steun
64 mm
type verbinding
Superseal
stroom
70W
Revêtement
5000
aantal leds
6
Marque
Lazer