Lazer Evolution ST4 ledstrip 8" 204mm 4136lm

Lazer Evolution ST4 8" 204 Ledstaven

Lazer's Evolution serie omvat zeer efficiënte, high-end led bars, gecombineerd met conische vacuüm gemetalliseerde optiek voor een krachtige lichtbundel met een brede spreiding

De Evolution ST4 LED bar is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt in een breed scala van toepassingen en verschillende voertuigtypen zoals vrachtwagens, SUV's, auto's, 4x4's enz

De Lazer LED strip light heeft een elektronisch thermisch management systeem dat de lichtopbrengst optimaliseert om de levensduur van de LED's te behouden en biedt bescherming tegen overspanning en omgekeerde polariteit

De ledstrip produceert een lichtstroom van 4136 lumen en een temperatuur van 5000 kelvin

Afmetingen

  1. Lengte: 204mm
  2. Diepte: 68mm
  3. Hoogte: 64mm

De lamp voldoet aan de ECE R112 en R10 goedkeuringsnormen

RL0004-EVO-B
€ 278,30
€ 278,30 € 230,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 278 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 278 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 2,78.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Lazer Evolution ST4 LED bar 8" 204mm 4136lm

Lazer's Evolution ST4 LED bar is een high-end lamp ontworpen om uitzonderlijke prestaties te leveren in alle lichtomstandigheden. Deze LED bar is speciaal ontworpen voor gebruik op all-terrain voertuigen, 4x4's, vrachtwagens en andere off-road voertuigen.

De Evolution ST4 LED lichtbalk heeft een robuuste, heavy-duty constructie en is gemaakt van hoogwaardige materialen om maximale duurzaamheid te garanderen. Hij is uitgerust met vier LED's met hoge intensiteit die zorgen voor een krachtige, gelijkmatige verlichting over een groot bereik.

De verlichting van de Evolution ST4 LED bar is geoptimaliseerd voor maximale zichtbaarheid, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Hij produceert een zuiver wit licht dat de waarneming van details en contrast verbetert, wat essentieel is voor veilig rijden in moeilijk terrein.

De Evolution ST4 LED bar is ook uitgerust met een speciale lens die zorgt voor een gerichte en precieze lichtstraal, waardoor ongewenste schitteringen en reflecties worden verminderd. Dit zorgt voor een beter zicht op de weg en obstakels, zodat u met vertrouwen kunt rijden, zelfs in totale duisternis.

Dankzij het compacte ontwerp en de eenvoudige installatie past de Evolution ST4 LED bar gemakkelijk in verschillende voertuigen. Hij is bestand tegen water, trillingen en schokken, waardoor hij zelfs onder de zwaarste omstandigheden betrouwbaar presteert.

Kortom, Lazer's Evolution ST4 LED bar is een ideale keuze voor off-road liefhebbers die op zoek zijn naar superieure verlichting. Het biedt een uitzonderlijke zichtbaarheid, uitstekende duurzaamheid en installatiegemak, waardoor het een waardevolle investering is om je off-road ervaring te verbeteren.

RL0004-EVO-B

Gegevensblad

Spanning
10/32V
Certificering
CEE R112
Hauteur
64 mm
Lengte
205 mm
Lumen
4136lm
Lichtgevende afstand (1lux)
278m
Positie
Geen
Mate van lichtstraal
40°
Diepte
68 mm
Hoogte met steun
64 mm
type verbinding
Superseal
stroom
47W
Revêtement
5000
aantal leds
4
Marque
Lazer