Lazer Evolution ST2 led strip 4.9" 124mm 2068lm

Lazer Evolution ST2 4,9" 124mm Led Bars

Lazer's Evolution serie van zeer efficiënte, high-end led bars, gecombineerd met vacuüm gemetalliseerde conische optiek voor een krachtige lichtbundel met een brede spreiding

De Evolution ST2 LED bar is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt in een breed scala van toepassingen en verschillende voertuigtypen zoals vrachtwagens, SUV's, auto's, 4x4's enz

De Lazer LED stripverlichting heeft een elektronisch thermisch managementsysteem dat de lichtopbrengst optimaliseert om de levensduur van de LED's te behouden en biedt bescherming tegen overspanning en omgekeerde polariteit

De ledstrip produceert een lichtstroom van 2068 lumen en een temperatuur van 5000 kelvin

Afmetingen

  1. Lengte: 124mm
  2. Diepte: 68mm
  3. Hoogte: 64mm

De lamp voldoet aan de ECE R112 en R10 goedkeuringsnormen

RL0002-EVO-B
€ 181,50
€ 181,50 € 150,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 181 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 181 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,81.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Lazer Evolution ST2 LED lamp 4,9" 124mm

Lazer's Evolution ST2 LED-lichtbalk is een topkeuze voor off-road liefhebbers die op zoek zijn naar krachtige, betrouwbare verlichting. Met geavanceerde technologie levert deze lightbar uitzonderlijke prestaties onder de meest veeleisende omstandigheden.

De LED's die worden gebruikt in de ST2 Evolution behoren tot de meest geavanceerde op de markt. Ze bieden een opmerkelijke lichtsterkte en superieure zichtbaarheid, zelfs in totale duisternis. Met een vermogen van 23W kan deze schijnwerper een zeer krachtige en precieze lichtstraal projecteren.

Het ontwerp van de arm is al even indrukwekkend. Hij is gemaakt van vliegtuigaluminium, waardoor hij extreem robuust is en bestand tegen schokken, trillingen en de elementen. Bovendien vermindert het aerodynamische profiel de windweerstand, waardoor het voertuig zuiniger omgaat met brandstof.

De ST2 Evolution is ook uitgerust met een geavanceerd systeem voor thermisch beheer. Dankzij een geïntegreerd koellichaam en koelventilatoren behoudt het een optimale bedrijfstemperatuur, waardoor de levensduur van de LED's wordt verlengd en consistente prestaties onder alle omstandigheden worden gegarandeerd.

Kortom, Lazer's Evolution ST2 LED stripverlichting is een must-have keuze voor off-road enthousiastelingen die op zoek zijn naar krachtige, duurzame en betrouwbare verlichting. Met zijn geavanceerde technologie, robuuste ontwerp en eenvoudige installatie garandeert deze lichtbalk optimale zichtbaarheid in alle situaties, voor een veilige en zelfverzekerde rijervaring.

RL0002-EVO-B

Gegevensblad

Spanning
10/32V
Certificering
CEE R112
Hauteur
64 mm
Lengte
124 mm
Lumen
2068lm
Lichtgevende afstand (1lux)
196m
Positie
Geen
Mate van lichtstraal
40°
Diepte
68 mm
Hoogte met steun
64 mm
type verbinding
Superseal
lensmaterialen
polycarbonaat
stroom
23W
Revêtement
5000
aantal leds
2
Marque
Lazer