Lazer Triple R-750 Elite Led Oprijplaat 8,6" 230mm 5068lm

Led bar Triple R 750 Elite van Lazer

Lazer's led bar heeft geen positielicht

De ultra-reflecterende vacuüm gemetalliseerde optiek van de Triple R ledstang zorgt voor een puntstraal. De Lazer Triple R led bar is een uitzonderlijke lange afstand led hulplamp.

De Triple R-reeks is een must-have geworden voor auto's, 4x4's, lichte bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens op en naast de weg

De Lazer LED bar heeft een geoptimaliseerd CAE koellichaam dat een verbeterde thermische dynamiek biedt en ook bescherming biedt tegen overspanning en omgekeerde polariteit

Centrale of zijdelingse montage mogelijk

De Triple R-750 Elite LED bar biedt een lichtstroom van 1267 lumen en 5068 lumen met E-Boost modus bij een temperatuur van 5000 Kelvin. Met de Elite ledbar van Lazer is het zelfs mogelijk om te schakelen tussen de E-boost modus en de E-mark modus

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 230mm
  2. Hoogte: 103mm
  3. Diepte: 105 mm

De bar voldoet aan de ECE-goedkeuringsnormen

RL00R4-G2-EL-B
€ 393,25
€ 393,25 € 325,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 393 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 393 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 3,93.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Lazer Triple R-750 Elite LED Strip Licht 8,6" 230mm

De Triple R 750 Elite LED strip van Lazer is een high-end verlichtingsproduct dat is ontworpen om uitzonderlijke prestaties te leveren in de meest veeleisende omgevingen. Deze LED strip is uitgerust met geavanceerde technologie en innovatieve functies die hem onderscheiden van andere strips op de markt.

Triple R Elite-producten zijn de krachtigste rijlampen van Lazer. Ze bevatten een topklasse bin LED opstelling met ongeëvenaarde efficiëntie. Het elektronische en optische ontwerp werken samen om een ongelofelijke afstandsverlichting te geven, met behoud van een benijdenswaardige links/rechts verdeling.

Hij is voorzien van een veelzijdig 'Center Mount'-systeem en geïntegreerde functies voor zijmontage (beugels afzonderlijk verkrijgbaar).

De Triple R 750 Elite is uitgerust met LED's van hoge kwaliteit die een indrukwekkende lichtopbrengst van 5068 lumen leveren. Deze hoge lichtopbrengst zorgt voor optimale zichtbaarheid, zelfs in de donkerste omstandigheden. Bovendien zijn de LED's ontworpen om een helder, zuiver wit licht te geven, zodat je details haarscherp kunt zien.

Deze LED-strip heeft ook een veelzijdig reflectorsysteem dat de lichtverdeling optimaliseert. Dit betekent dat de Triple R 750 Elite een brede, gelijkmatige lichtstraal biedt die een groot gebied voor het voertuig verlicht.

De constructie van de oprijplaat is robuust en duurzaam, met een behuizing van vliegtuigaluminium en roestvrijstalen bevestigingen. Dit zorgt voor weerstand tegen schokken, trillingen en de elementen, waardoor het een ideale keuze is voor off-roadtoepassingen en zware omstandigheden.

De Triple R 750 Elite heeft ook een geavanceerd thermisch beheersysteem dat de temperatuur van de LED's regelt voor een maximale levensduur. Hierdoor werkt de strip betrouwbaar en consistent, zelfs in extreme temperatuuromstandigheden.

Tot slot is deze LED stripverlichting eenvoudig te installeren dankzij het veelzijdige montagesysteem. Hij kan worden gemonteerd op verschillende soorten voertuigen, zoals 4x4's, vrachtwagens, terreinwagens, enz.

Kortom, de Triple R 750 Elite LED stripverlichting van Lazer biedt een indrukwekkende lichtopbrengst, geoptimaliseerde lichtverdeling, duurzame constructie en uitzonderlijke betrouwbaarheid. Het is een ideale keuze voor off-road enthousiastelingen, professionals van hulpdiensten en iedereen die op zoek is naar hoogwaardige verlichting voor hun voertuigen.

RL00R4-G2-EL-B

Gegevensblad

Spanning
10/32V
Certificering
CEE R10
CEE R112
Lengte
230 mm
Lumen
1267lm
5068lm
Lichtgevende afstand (1lux)
517m
Positie
Geen
Mate van lichtstraal
42°
Diepte
105 mm
Hoogte met steun
103 mm
type verbinding
Superseal
lensmaterialen
polycarbonaat
stroom
45W
Revêtement
5000
aantal leds
4
Marque
Lazer