• Alleen online

Basic Led Ramp Flash 270mm 54W Donker magnetisch

Donkere magnetische zaklamp uit ons Basic Led-assortiment

De zaklamp heeft een magnetische bevestiging en wordt aangesloten op de sigarettenaansteker

De lens van de opritflitser is gerookt

De flitslamp heeft 60 leds en 3 waarschuwingsstanden

De afmetingen zijn:

  1. lengte: 270mm
  2. Breedte: 160mm
  3. hoogte: 49mm

Het model is alleen beschikbaar op de website

RF0048BLK
€ 73,69
€ 73,69 € 60,90
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 73 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 73 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,73.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Basic Led Flash Ramp 270mm 54W Donker magnetisch

De Magnetic LED Warning Flash Bar biedt een effectieve en veelzijdige verlichtingsoplossing voor gebruik op verschillende voertuigen zoals vrachtwagens, hulpverleningsvoertuigen of servicevoertuigen. Deze compacte ministang is uitgerust met krachtige LED's die een knipperlicht met hoge intensiteit leveren, voor maximale zichtbaarheid bij weinig licht of in noodgevallen.

Dankzij het magnetische ontwerp kan de balk eenvoudig worden geïnstalleerd op verschillende metalen oppervlakken zonder dat er permanente aanpassingen nodig zijn, waardoor hij ideaal is voor gebruikers die behoefte hebben aan flexibiliteit in hun uitrusting. De magnetische kracht zorgt ervoor dat de staaf stevig vast blijft zitten, terwijl de staaf gemakkelijk verplaatst kan worden als dat nodig is.

De LED-flitsbalk is ontworpen om aan de strengste veiligheidsnormen te voldoen en voldoet aan de R10- en R65-normen voor verkeersborden, waardoor het een betrouwbare keuze is voor professioneel gebruik. Bovendien is hij weerbestendig en slagvast, zodat hij zelfs in zware werkomgevingen een maximale duurzaamheid heeft.

Het compacte, aerodynamische ontwerp vermindert de luchtweerstand en zorgt voor een aantrekkelijk uiterlijk. Bovendien is hij uitgerust met geavanceerde functies zoals meerdere flitsstanden, zodat gebruikers het flitspatroon kunnen aanpassen aan hun specifieke behoeften.

Al met al is de Magnetic Flash LED-waarschuwingslamp een essentieel onderdeel voor het waarborgen van de veiligheid en zichtbaarheid tijdens zakenreizen, met een eenvoudige installatie, optimale zichtbaarheid en uitzonderlijke duurzaamheid voor langdurig gebruik.

RF0048BLK

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
12/24V
Hauteur
50 mm
Lengte
270,6 mm
Breedte
160 mm
Aantal modi
3
Montage
Magnetisch
Gekleurde lens
transparante rook
type verbinding
Aansteker
stroom
52W