• Alleen online

Basis Led Ramp Flash 614mm 74W met regelkast

Ramp Flash oranje van ons merk Basic Led

De ramp flash heeft een klein bedieningskastje waarmee je de modus en het intensiteitsniveau kunt wijzigen

De ramp heeft twee intensiteitsniveaus: één voor overdag en één voor 's nachts

De ramp flash heeft 108 oranje LED's waardoor er 4 flitsstanden mogelijk zijn:

  1. één flits per seconde
  2. dubbele flits per seconde
  3. drievoudige flits per seconde
  4. Snel linksom draaiende lamp
  5. Snel rechtsom draaiende lamp

De montage van de flitstrap is vast

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 614mm
  2. Hoogte 80.7mm
  3. Breedte: 218mm

Alleen verkrijgbaar op de website

RF0039BLK
€ 360,58
€ 360,58 € 298,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 360 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 360 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 3,60.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Basis Led Ramp Flash 614mm 74W met controlebox

Een stroboscooplamp met schakelkast is een noodverlichtingsapparaat van hoge kwaliteit, speciaal ontworpen voor optimale zichtbaarheid in kritieke situaties. Met zijn stevige constructie en duurzame materialen is deze flitslamp ontworpen om de meest veeleisende omstandigheden te weerstaan en betrouwbare prestaties te leveren.

Uitgerust met ultramoderne LED's biedt de lamp een heldere, intense verlichting die zorgt voor maximale zichtbaarheid, zelfs in de donkerste omgevingen. LED's hebben een laag energieverbruik, waardoor ze een milieuvriendelijke en kosteneffectieve oplossing zijn.

Het bedieningskastje op deze flitslamp biedt optimaal gebruiksgemak en maakt precieze bediening van verschillende verlichtingsstanden en knipperpatronen mogelijk om aan de specifieke eisen van elke noodsituatie te voldoen. Eenvoudige programmering en aanpassing zorgen voor een maximale aanpasbaarheid aan de specifieke behoeften van elke gebruiker.

Dankzij het gestroomlijnde, aerodynamische ontwerp past deze flitser perfect bij verschillende voertuigen, zonder afbreuk te doen aan het esthetische uiterlijk. De eenvoudige installatie en compatibiliteit met een groot aantal voertuigen maken het een veelzijdige keuze voor hulpdiensten, bouwwerkzaamheden, openbare veiligheid en vele andere toepassingen.

Kortom, deze oprijplaat met bedieningskast belichaamt de perfecte combinatie van superieure prestaties, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid, voor optimale zichtbaarheid en effectieve respons in de meest kritieke noodsituaties.

RF0039BLK

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
12/24V
Hauteur
80 mm
Lengte
614mm
Breedte
218 mm
Aantal modi
4
Montage
Vast
stroom
75W