• Alleen online

Basic Led afneembare flitslamp 1002mm 60W

Flashbalk uit ons Basic Led-assortiment

De signalisatiebalk heeft een verwijderbare plaat zodat u uw bedrijfsnaam, logo enz. erop kunt schrijven

De flashbar heeft een vaste bevestiging en een aansluiting via een sigarenaansteker

De flitsbalk heeft 48 leds en 4 waarschuwingsstanden: 1 puls/flits, twee pulsen/flits, drie pulsen/flits en vier pulsen/flits

De afmetingen zijn:

  1. lengte: 1002mm
  2. Breedte: 298 mm
  3. hoogte: 122mm

Het model is alleen beschikbaar op de website

RF0034BLK
€ 378,13
€ 378,13 € 312,50
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 378 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 378 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 3,78.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Basic Led afneembare flitsbalk 1002mm 60W

De flitslamp met afneembare staaf is het essentiële accessoire voor service-, noodhulp- en bouwvoertuigen die een effectieve visuele signalering nodig hebben. Het is ontworpen om aan de strengste veiligheidsnormen te voldoen en biedt de perfecte combinatie van zichtbaarheid en gebruiksgemak. Dankzij de verwijderbare structuur kan hij snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd en verwijderd, waardoor het een veelzijdig en aanpasbaar uitrustingsstuk is voor verschillende behoeften en scenario's.

Dankzij de nieuwste LED-technologie biedt deze lichtbalk ultraheldere verlichting terwijl hij minder energie verbruikt, wat zorgt voor betrouwbare, langdurige prestaties. Meerdere knipper- en timermodi zorgen voor duidelijke, zichtbare bewegwijzering, zelfs bij slecht zicht of tijdens noodhulp. Het robuuste, weerbestendige ontwerp betekent dat het optimaal presteert in ruwe omgevingen, waardoor het een ideale keuze is voor langdurig gebruik.

Bovendien biedt het gemak waarmee de afneembare balk kan worden gemonteerd en verwijderd maximale flexibiliteit, zodat gebruikers het kunnen aanpassen aan verschillende soorten voertuigen en het kunnen verplaatsen om aan specifieke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om reddingsoperaties, bouwterreinen of andere noodsituaties, deze oprijplaat met afneembare balk biedt een betrouwbare en effectieve oplossing om de veiligheid en zichtbaarheid op de weg te garanderen.

RF0034BLK

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
12/24V
Lengte
1000 mm
Breedte
300 mm
Aantal modi
4
Montage
Vast
Flitsmodi
1 pulsation/ flash
nieuw
nieuw
nieuw
Hoogte met steun
120 mm
type verbinding
Aansteker
stroom
60W