• Alleen online

Basic Led Ramp Flash mini oranje 760mm 52W

Mini oranje flash ramp van ons merk Basic Led

De flash ramp heeft 104 oranje LED's voor 6 flitsstanden

De bevestiging van de flash ramp is vast

De afmetingen zijn:

  1. Lengte: 760mm
  2. Hoogte 326.5mm
  3. Diepte: 81mm

Alleen beschikbaar op de website

RF0012BLK
€ 343,04
€ 343,04 € 283,50
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 343 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 343 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 3,43.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Basis led oprit flitser mini oranje 760mm 52W

De mini flitslamp is speciaal ontworpen om maximale zichtbaarheid en verhoogde veiligheid te bieden, ideaal voor hulpverleningsvoertuigen, onderhoudsvoertuigen of elke andere toepassing die effectieve bewegwijzering vereist. Met zijn compacte afmetingen en robuuste constructie is deze lichtbalk perfect geschikt voor installatie op verschillende voertuigen, zonder afbreuk te doen aan het uiterlijk of de functionaliteit.

Dankzij de nieuwste LED-technologie biedt deze minilichtbalk een uitzonderlijke lichtopbrengst bij een minimaal energieverbruik, waardoor het een duurzame en kosteneffectieve oplossing is. Dankzij de meerdere knipperstanden en 360-graden zichtbaarheid biedt hij maximale waarschuwing bij slecht zicht of in noodgevallen, waardoor de veiligheid van de bestuurder en andere weggebruikers wordt gegarandeerd.

Deze miniflitser voldoet aan de strengste veiligheidsnormen en is gebouwd om de zwaarste omgevingsomstandigheden te weerstaan, zodat hij zelfs in veeleisende werkomgevingen betrouwbaar presteert. Dankzij de eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke bediening is het een ideale keuze voor diverse toepassingen en een praktische en effectieve oplossing voor professionals die waarschuwingsapparatuur van hoge kwaliteit nodig hebben.

Kortom, de mini-flitshelling is de optimale keuze voor wie zijn voertuigen wil uitrusten met betrouwbare, zichtbare signalisatie. De geavanceerde functies en het duurzame ontwerp maken het een essentieel hulpmiddel voor het waarborgen van de veiligheid op de weg en optimale zichtbaarheid in nood- of werksituaties.

RF0012BLK

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
12/24V
Lengte
760mm
Breedte
326mm
Aantal modi
6
Montage
Vast
Hoogte met steun
81.5mm
stroom
52W

Dit vind je misschien ook leuk