Juluen Flash UR04 rond 2 led oranje

Juluen UR04 ronde oranje flitser

Bevat 2 ingebouwde flitsers

De twee flitsers bieden 14 flitsstanden

F0446UR04
€ 200,79
€ 200,79 € 165,94
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 200 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 200 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 2,00.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen Flash UR04 rond 2 led oranje

De verpakking van twee UR04 oranje LED-ronde zaklampen van het gerenommeerde merk Juluen is het perfecte accessoire om de zichtbaarheid van je voertuig te verbeteren. Deze zaklampen van topkwaliteit zijn ontworpen voor optimale prestaties en uitzonderlijke duurzaamheid.

Dankzij het compacte ontwerp en de felle oranje kleur trekken deze flitsers onmiddellijk de aandacht van andere bestuurders, waardoor je opvalt op de weg. Of je nu een professionele hulpverlener bent of een veiligheidsbewuste bestuurder, deze LED-flitsers zijn een essentiële aanvulling op je arsenaal voor verkeersveiligheid.

UR04 flitsers zijn eenvoudig te installeren, wat betekent dat je ze snel kunt instellen zonder dat je speciale technische vaardigheden nodig hebt. Ze hebben een gebruiksvriendelijke interface en een praktisch montagesysteem, waardoor ze gemakkelijk aan je voertuig te bevestigen zijn.

De geavanceerde LED-technologie zorgt voor een uitzonderlijke helderheid. Bovendien zijn deze LED-zaklampen weerbestendig, zodat je ze in alle weersomstandigheden kunt gebruiken zonder dat dit ten koste gaat van hun prestaties.

Kortom, Julien's pakket van twee UR04 oranje LED-ronde flitsers is een verstandige keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en effectieve oplossing voor bewegwijzering. Met hun eenvoudige installatie, uitzonderlijke helderheid en superieure duurzaamheid geven deze LED flitsers je de gemoedsrust en zichtbaarheid die je nodig hebt op de weg.

F0446UR04

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
12/24V
Aantal modi
14
aantal leds
2

Dit vind je misschien ook leuk