Juluen Flash FAL03 ronde 1 led rood

Juluen Ronde Led Flitser 1 Led rood

De Juluen zaklamp is ultraplat, zodat hij gemakkelijk in de muur past

Gemonteerd aan de buitenkant van de carrosserie met behulp van een snap-on frame

De Juluen rode flitser heeft 12 selecteerbare knippatronen en bescherming tegen omgekeerde polariteit

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 46.7mm
  2. Hoogte: 47.7mm
  3. Diepte: 17mm
F0224FAL03
€ 65,23
€ 65,23 € 53,91
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 65 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 65 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,65.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen Flitser FAL03 rond 1 led rood

Juluen's 1 LED rode ronde flitser is een compact en krachtig verlichtingsapparaat dat een veelzijdige oplossing biedt voor vele toepassingen. Met zijn slanke ontwerp en uitzonderlijke prestaties is deze flitser perfect voor gebruik in scenario's die een verhoogde zichtbaarheid vereisen.

De rode LED in deze ronde flitser biedt een hoge helderheid met een laag energieverbruik. Dankzij deze combinatie krijg je een efficiënte lichtbron waarmee je de levensduur van je batterij kunt maximaliseren.

Deze flitser heeft een stevige, duurzame constructie die hem geschikt maakt voor buitengebruik, zelfs in moeilijke omstandigheden. Hij is schokbestendig, waterdicht en stofdicht, wat zorgt voor langdurige betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Dankzij het compacte formaat kan deze flitser gemakkelijk op verschillende steunen worden gemonteerd, zoals voertuigen, industriële apparatuur of tijdelijke constructies. De installatie is snel en eenvoudig, waardoor het een praktische keuze is voor zowel professionele als amateurgebruikers.

Bovendien biedt de rode 1 LED ronde zaklamp van Juluen een goede zichtbaarheid dankzij de heldere, geconcentreerde lichtstraal. Hij kan worden gebruikt om noodsituaties te signaleren, de zichtbaarheid in donkere omgevingen te verbeteren of voor beveiligingstoepassingen. Het heldere rode licht is ook ideaal voor fotografen of videografen die op zoek zijn naar extra verlichting.

Kortom, de Juluen 1 LED Rode Ronde Flitser is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar betrouwbare, krachtige en veelzijdige verlichting. Zijn robuuste constructie, hoge helderheid en compacte formaat maken het een essentieel hulpmiddel voor een verscheidenheid aan professionele en persoonlijke toepassingen.

F0224FAL03

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
46,7 mm
Lengte
46,7 mm
Aantal modi
12
Diepte
17 mm
aantal leds
1

Dit vind je misschien ook leuk