Juluen Flash MS6 6 led motorkap rood

MS6 6 led rode flitser van Juluen

De Juluen flitser heeft een laag profiel voor onopvallende montage

Ideaal voor montage op de motorkap

De Juluen rode flitser heeft een weer- en trilbestendig ontwerp voor intern of extern gebruik

Flitser heeft geheugen voor laatst gebruikte flitspatroon

Flitser heeft 5 flitsstanden

afmetingen:

  1. Lengte: 107mm
  2. Hoogte: 24mm
  3. Diepte: 42mm
F0172MS6
€ 123,21
€ 123,21 € 101,83
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 123 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 123 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,23.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen Flash MS6 6 led motorkap rood

De Juluen Flash MS6 Red is een compacte en veelzijdige verlichtingsoplossing die speciaal is ontworpen voor montage op de motorkap van een voertuig. Het discrete ontwerp en de rode afwerking voegen een opvallende moderne esthetiek toe, terwijl het de zichtbaarheid en veiligheid op de weg verbetert.

Dankzij de nieuwste LED-technologie biedt deze flitser een uitzonderlijke helderheid en lange levensduur. De ultraheldere rode LED's zorgen voor optimale zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht of daglicht. Dankzij de speciaal ontworpen lens is de lichtstraal gericht en duidelijk zichtbaar, waardoor de aandacht van bestuurders en voetgangers om je heen wordt getrokken.

De MS6 Red heeft een programmeerbare knipperfunctie, zodat je kunt kiezen uit verschillende patronen en frequenties om aan je specifieke behoeften te voldoen. Of je nu de voorkeur geeft aan een snelle, harde flits of een langzamere, rustige flits, je kunt de flits aanpassen aan jouw voorkeuren.

Het installeren van dit model flitser is ook heel eenvoudig. Hij kan snel en veilig op de motorkap worden gemonteerd dankzij de meegeleverde beugels en het compacte ontwerp. Bovendien is hij weerbestendig, dus je kunt hem zonder zorgen gebruiken, of het nu regent, sneeuwt of in een ruige omgeving is.

Kortom, de MS6 Red Flash van Juluen is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een krachtige maar discrete lamp om op de motorkap van zijn voertuig te monteren. Met zijn moderne design, ultraheldere LED's en aanpasbare knipperfuncties verbetert hij de zichtbaarheid en veiligheid en voegt hij tegelijkertijd een opvallend vleugje stijl toe aan je voertuig.

F0172MS6

Gegevensblad

Couleur
Rood
Spanning
12/24V
Certificering
ECE R10
Hauteur
24 mm
Lengte
107 mm
Breedte
107 mm
Aantal modi
5
Diepte
42 mm
aantal leds
6

Dit vind je misschien ook leuk