Juluen Flash ES3 3 led rood

Juluen ES3 rode LED zaklamp

de rode flitser van Juluen heeft een uniek ontwerp voor een efficiënte en krachtige output

De rode flitser heeft een universele beugel met verstelbare hoek voor verschillende montageopties

De Juluen flitser onthoudt bij het inschakelen het laatst gebruikte flitspatroon.

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 129.2mm
  2. hoogte: 15.79mm
  3. Diepte: 27.2mm
F0113ES3
€ 76,11
€ 76,11 € 62,90
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 76 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 76 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,76.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen Flash ES3 3 led rood

Juluen's Flash Rouge ES3 is een revolutionaire verlichtingsoplossing die superieure prestaties, uitzonderlijke duurzaamheid en energie-efficiëntie combineert. Dit armatuur is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van industriële, commerciële en residentiële installaties en biedt een veelzijdige en zeer efficiënte verlichtingsoplossing.

Dankzij de geavanceerde LED-technologie produceert de Flash Rouge ES3 helder, gelijkmatig licht terwijl hij minder energie verbruikt dan traditionele armaturen. Dankzij het geoptimaliseerde ontwerp levert het een hoge lichtopbrengst, waardoor de elektriciteitskosten aanzienlijk worden verlaagd.

De Flash Rouge ES3 wordt ook gekenmerkt door zijn lange levensduur. De geïntegreerde LED's van hoge kwaliteit zijn ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage en jarenlang betrouwbare prestaties te leveren. Dit vermindert frequente vervangingskosten en garandeert een probleemloze werking op de lange termijn.

Praktisch gezien biedt de Red Flash ES3 een eenvoudige en flexibele installatie. Hij kan op verschillende steunen worden gemonteerd, zodat hij maximaal kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke ruimte. Bovendien is hij uitgerust met geavanceerde functies zoals dimregeling en intelligent verlichtingsbeheer, waardoor de prestaties en energie-efficiëntie verder worden geoptimaliseerd.

Kortom, de Flash Rouge ES3 van Juluen is een ideale keuze voor wie op zoek is naar krachtige verlichting met een lange levensduur. Met zijn geavanceerde LED-technologie, lange levensduur en geavanceerde functies biedt hij een superieure verlichtingsoplossing voor een breed scala aan toepassingen. Kies voor de Rode Flash ES3 en ontdek een nieuwe dimensie in efficiënte, milieuvriendelijke verlichting.

F0113ES3

Gegevensblad

Couleur
Rood
Spanning
12/24V
Hauteur
15,79 mm
Lengte
129,2 mm
Aantal modi
16
Diepte
27,2 mm
aantal leds
3

Dit vind je misschien ook leuk