Juluen flitser SQ4 vierkant 4 led rood

Juluen SQ4 rode vierkante flitser

De flitser heeft 19 flitsstanden

De Juluen flitser onthoudt het laatst gebruikte flitspatroon bij het opstarten

Het ontwerp van de Juluen vierkante flitser is trillings- en weerbestendig

Afmetingen

  1. Lengte: 85mm
  2. Hoogte: 72mm
  3. Diepte: 28mm
F0033SQ4
€ 65,23
€ 65,23 € 53,91
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 65 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 65 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,65.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen flitser SQ4 vierkant 4 led rood

De Juluen SQ4 Square Flash met 4 rode LED's is een compact en krachtig verlichtingsapparaat dat is ontworpen om aan de meest veeleisende professionele eisen te voldoen. Deze flitser heeft een elegant vierkant ontwerp met een rode afwerking, waardoor hij er modern en aantrekkelijk uitziet.

Uitgerust met vier rode LED's van hoge kwaliteit biedt de SQ4 flitser een uitzonderlijke helderheid en nauwkeurige kleurweergave. Deze LED's zijn zorgvuldig geselecteerd voor optimale prestaties en een lange levensduur.

Dankzij het robuuste ontwerp is deze flitser ideaal voor gebruik in verschillende omgevingen. Hij is bestand tegen schokken, trillingen en weersomstandigheden, waardoor hij een betrouwbare keuze is voor professionals die in het veld werken. Bovendien is hij door zijn compacte formaat gemakkelijk te vervoeren en te gebruiken in kleine ruimtes.

De SQ4 flitser heeft meerdere belichtingsstanden, waaronder stroboscopisch en continu licht, wat een grote veelzijdigheid biedt voor verschillende toepassingen. Hij is ook compatibel met verschillende accessoires zoals diffusers en filters, waardoor het licht kan worden aangepast aan specifieke behoeften.

Kortom, de Juluen SQ4 Square Flash met 4 rode LED's is een hoogwaardig, veelzijdig en betrouwbaar verlichtingsapparaat. Met zijn hoge helderheid, robuuste ontwerp en gebruiksgemak is het een ideale keuze voor professionele fotografen, videografen en iedereen die op zoek is naar een lichtbron van hoge kwaliteit.

F0033SQ4

Gegevensblad

Couleur
Rood
Spanning
12/24V
Hauteur
72 mm
Lengte
85 mm
Aantal modi
19
Diepte
28 mm
aantal leds
4

Dit vind je misschien ook leuk