Juluen Flash ES6 6 led oranje

Flash-led ES6 oranje van Juluen

de oranje flitser van Juluen heeft een uniek ontwerp voor een efficiënte en krachtige output

De oranje flitser heeft een universele beugel met verstelbare hoek voor een verscheidenheid aan montagemogelijkheden

De Juluen flitser onthoudt het laatst gebruikte flitspatroon bij het inschakelen.

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 129.2mm
  2. hoogte: 15.79mm
  3. Diepte: 27.2mm
F0014ES6
€ 101,46
€ 101,46 € 83,85
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 101 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 101 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,01.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen Flash ES6 6 LED oranje

De Juluen Flash ES6 6 LED blauw is een extreem krachtig en veelzijdig verlichtingsapparaat met zes blauwe LED's van hoge kwaliteit. Deze compacte, horizontale flitser biedt een verbazingwekkende lichtintensiteit.

Dankzij de geavanceerde technologie produceert de ES6 Flash opvallend helder licht, ideaal om optimale zichtbaarheid te garanderen in verschillende situaties. Of het nu gaat om noodsituaties, podiumverlichting of professionele fotografie, deze flitser voldoet aan al je behoeften.

Dankzij het ergonomische ontwerp is hij eenvoudig te installeren en te gebruiken. Hij kan snel op verschillende oppervlakken worden bevestigd dankzij de stevige, verstelbare beugel. Bovendien zorgt de robuuste constructie voor een uitzonderlijke duurzaamheid, zodat je hem met een gerust hart kunt gebruiken, zelfs onder zware omstandigheden.

De Juluen Flash ES6 is compatibel met 12V-24V voedingssystemen, waardoor hij eenvoudig te integreren is in elke bestaande configuratie. Hij biedt ook een hoge energie-efficiëntie, zodat u geld kunt besparen terwijl u geniet van optimale prestaties.

Of je nu een professional bent die zijn verlichtingsapparatuur wil upgraden of een gadgetenthousiasteling die op zoek is naar een krachtige oplossing, de Juluen ES6 6 LED Blue Flash is de perfecte keuze. Met zijn uitzonderlijke helderheid, eenvoudige installatie en uitstekende duurzaamheid garandeert hij een ongeëvenaarde verlichtingservaring.

F0014ES6

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
12/24V
Hauteur
15,79 mm
Lengte
129,2 mm
Aantal modi
23
Diepte
27,2 mm
aantal leds
6

Dit vind je misschien ook leuk