Juluen flash ramp Legion fit 634mm oranje

Legion Fit zaklamp van Juluen

De LED's zijn oranje en de lens is helder. Er zijn 7 selecteerbare flitsstanden

De Juluen flitser onthoudt het laatst gebruikte flitspatroon bij het opstarten

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 634mm
  2. Hoogte: 59mm
  3. Breedte: 331mm
RF0354LEGFIT
€ 655,51
€ 655,51 € 541,74
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 655 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 655 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,55.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen flash legion fit 634mm oranje

De Juluen Flash Legion Fit is een eersteklas verlichtingsoplossing die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de eisen van voertuigen die worden gebruikt bij noodhulpoperaties. Dankzij het geoptimaliseerde ontwerp biedt deze lichtbalk uitzonderlijke prestaties en verbetert hij de zichtbaarheid op de weg aanzienlijk.

De Legion Fit is uitgerust met ultraheldere LED-modules die een hoge lichtsterkte en een aanzienlijk verlichtingsbereik bieden. Deze modules zijn strategisch geplaatst over de lengte van de oprijplaat, waardoor een volledige en uniforme dekking van het licht wordt gegarandeerd en de aanwezigheid van het voertuig effectief wordt gesignaleerd.

Wat de Flash Legion Fit uniek maakt, is de scrollmodus aan de achterkant. Deze modus toont lichtpatronen die in tegengestelde richtingen bewegen, waardoor de aandacht van andere bestuurders wordt getrokken en de zichtbaarheid van het voertuig wordt verbeterd. Deze functie is vooral handig in noodsituaties, waar het cruciaal is om snel de aanwezigheid van een hulpvoertuig aan te geven.

De Flash Legion Fit oprijplaat is ook eenvoudig te installeren en te gebruiken. Het heeft een sterk, duurzaam montagesysteem dat een veilige installatie op het voertuig garandeert. Bovendien is het compatibel met verschillende noodverlichtingssystemen, waardoor het gemakkelijk te integreren is in een bestaand voertuig.

Kortom, de Flash Legion Fit van Juluen biedt uitstekende prestaties, verbeterde zichtbaarheid en installatiegemak. Dankzij de innovatieve scrollmodus aan de achterkant is het de ideale keuze voor voertuigen die worden gebruikt bij noodhulpdiensten en zorgt het voor effectieve signalering en maximale veiligheid op de weg.

RF0354LEGFIT

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
12/24V
Hauteur
59 mm
Lengte
634 mm
Aantal modi
7
Diepte
331 mm
type verbinding
kabel
Marque
Juluen