Juluen flash ramp Legion fit 1387mm oranje

Legion Fit oprijplaat met flitslicht van Juluen

De basisflitshelling knippert op de hoeken van de helling, en er kunnen extra lampjes worden toegevoegd

De LED's zijn oranje en de lens is transparant. De flash ramp heeft 7 selecteerbare flitsstanden

De Julien flash ramp onthoudt het laatst gebruikte flitspatroon bij het inschakelen

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 1387mm
  2. Hoogte: 59mm
  3. Breedte: 331mm

Als je een van deze opties nodig hebt, neem dan contact met ons op voor een offerte

RF0101LEGFIT
€ 869,32
€ 869,32 € 718,45
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 869 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 869 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 8,69.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen flash legion fit 1387mm oranje

De Juluen Flash Legion Fit is een hoogwaardige verlichtingsoplossing die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van hulpverleningsvoertuigen. Het geoptimaliseerde ontwerp zorgt voor uitzonderlijke prestaties en een betere zichtbaarheid op de weg.

De Legion Fit is uitgerust met ultraheldere LED-modules die een hoge lichtsterkte en een aanzienlijk verlichtingsbereik bieden. Deze modules zijn strategisch geplaatst over de lengte van de oprijplaat en zorgen voor een uniforme dekking van het licht om de aanwezigheid van het voertuig effectief aan te geven.

Het onderscheidende kenmerk van de Flash Legion Fit oprijplaat is de scrollmodus aan de achterkant. Deze modus toont lichtpatronen die in de tegenovergestelde richting bewegen, waardoor de aandacht van andere bestuurders wordt getrokken en de zichtbaarheid van het voertuig wordt vergroot. Deze functie is vooral waardevol in noodsituaties waar het cruciaal is om snel de aanwezigheid van een hulpvoertuig aan te geven.

Bovendien is de Flash Legion Fit oprijplaat eenvoudig te installeren en te gebruiken. Het heeft een stevig, duurzaam montagesysteem dat een veilige installatie op het voertuig garandeert. Bovendien is het compatibel met een reeks noodverlichtingssystemen, waardoor het gemakkelijk te integreren is in bestaande voertuigen.

Kortom, de Flash Legion Fit van Juluen biedt uitzonderlijke prestaties, verbeterde zichtbaarheid en installatiegemak. Dankzij de innovatieve scrollmodus aan de achterkant is het een ideale keuze voor voertuigen van hulpdiensten, die zorgt voor effectieve signalering en maximale veiligheid op de weg.

RF0101LEGFIT

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
12/24V
Hauteur
59 mm
Lengte
1387 mm
Breedte
331 mm
Aantal modi
7
Diepte
331 mm
type verbinding
kabel
Marque
Juluen