Juluen flash ramp Legion fit 1090mm oranje

Legion Fit oprijplaat met flitslicht van Juluen

De basisflitshelling knippert op de hoeken van de helling, en er kunnen extra lampjes worden toegevoegd

De LED's zijn oranje en de lens is transparant. De flash ramp heeft 7 selecteerbare flitsstanden

De Julien flash ramp onthoudt het laatst gebruikte flitspatroon bij het inschakelen

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 1087mm
  2. Hoogte: 59mm
  3. Breedte: 331mm

Als je een van deze opties nodig hebt, neem dan contact met ons op voor een offerte

RF0026LEGFIT
€ 815,33
€ 815,33 € 673,83
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 815 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 815 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 8,15.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen flash Legion fit 1090mm oranje

De Juluen Flash Legion Fit is een hoogwaardige verlichtingsoplossing die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van hulpverleningsvoertuigen. Met zijn geoptimaliseerde ontwerp biedt hij uitzonderlijke prestaties en een betere zichtbaarheid op de weg.

De Legion Fit is uitgerust met ultraheldere LED-modules, die een hoge lichtsterkte en een lange verlichtingsafstand bieden. Deze modules zijn strategisch geplaatst over de lengte van de oprijplaat, waardoor een volledige en uniforme dekking van het licht wordt gegarandeerd en de aanwezigheid van het voertuig effectief wordt gesignaleerd.

Wat de Flash Legion Fit oprijplaat onderscheidt, is de scrollmodus aan de achterkant. Deze modus toont scrollende lichtpatronen in de tegenovergestelde richting, waardoor de aandacht van andere bestuurders wordt getrokken en de zichtbaarheid van het voertuig wordt vergroot. Deze functie is vooral handig in noodsituaties, waar het essentieel is om snel de aanwezigheid van een hulpvoertuig aan te geven.

De Flash Legion Fit oprijplaat is ook eenvoudig te installeren en te gebruiken. Hij is uitgerust met een sterk, duurzaam montagesysteem, zodat hij veilig op het voertuig kan worden gemonteerd. Bovendien is hij compatibel met de verschillende noodverlichtingssystemen, waardoor hij gemakkelijk te integreren is in een bestaand voertuig.

Kortom, de Flash Legion Fit van Juluen biedt uitzonderlijke prestaties, verbeterde zichtbaarheid en eenvoudige installatie. Met zijn innovatieve scrollmodus naar achteren is het een ideale keuze voor voertuigen van hulpdiensten, die zorgt voor effectieve signalering en maximale veiligheid op de weg.

RF0026LEGFIT

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
12/24V
Hauteur
59 mm
Lengte
1087 mm
Breedte
331 mm
Aantal modi
7
Diepte
331 mm
type verbinding
kabel
Marque
Juluen