Juluen Flash LP26 12 Led oranje

Juluen LP 26 12 led oranje flitser

De Juluen LP26 flitser heeft 30 flitsstanden

De 12-LED oranje flitser maakt onopvallende montage mogelijk dankzij het slanke profiel

Juluen's flitserontwerp is bestand tegen weersinvloeden en trillingen

Dual-stack ontwerp met selecteerbare flitspatronen ingebouwd voor gelijktijdig flitsen of split flitsen.

Montage kan horizontaal of verticaal

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 130.5mm
  2. Breedte: 50.6mm
  3. diepte; 6.6mm
F0224LP26
€ 85,70
€ 85,70 € 70,83
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 85 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 85 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,85.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen Flash LP26 12 Led oranje

De LP26 flitser van Juluen is een signalisatietoestel van hoge kwaliteit, speciaal ontworpen voor vrachtwagens of elk ander type voertuig. Deze krachtige en betrouwbare flitser is ontworpen om de zichtbaarheid en veiligheid van zware voertuigen op de weg te verbeteren.

Met zijn robuuste, duurzame behuizing is de LP26 ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan. Hij heeft een slagvaste behuizing van polycarbonaat, waardoor hij ideaal is voor gebruik buitenshuis.

Deze flitser biedt uitzonderlijke prestaties dankzij de LED's met hoge intensiteit. Hij produceert een helder, duidelijk oranje licht dat van een afstand zichtbaar is, zelfs op klaarlichte dag. Dankzij de brede, geconcentreerde lichtstraal garandeert hij maximale zichtbaarheid, wat essentieel is om andere bestuurders te waarschuwen voor de aanwezigheid van het voertuig op de weg.

De LP26 flitser is eenvoudig te installeren en heeft een stevig montagesysteem waarmee hij stevig aan de vrachtwagen kan worden bevestigd. Het heeft ook een robuuste voedingskabel voor een betrouwbare verbinding met de accu van het voertuig.

Kortom, de LP26 zaklamp van Juluen is een optimale keuze voor vrachtwagens of elk ander type voertuig en biedt verbeterde zichtbaarheid en betrouwbare prestaties onder alle omstandigheden. De duurzame constructie, het felle oranje licht en de eenvoudige installatie maken het een essentieel stuk gereedschap voor het verbeteren van de veiligheid op de weg.

F0224LP26

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
12/24V
Hauteur
50,6 mm
Lengte
130,5 mm
Aantal modi
30
Diepte
6,6 mm
aantal leds
12

Dit vind je misschien ook leuk