Juluen Flash MS6 6 led oppervlak oranje

Juluen MS6 6 led oranje flitser

Juluen flitser heeft een laag profiel voor onopvallende montage

Ideaal voor opbouwmontage

De Juluen oranje flitser heeft een weer- en trilbestendig ontwerp voor intern of extern gebruik

Flitser heeft geheugen voor laatst gebruikte flitspatroon

Flitsmodel heeft 5 flitsstanden

afmetingen:

  1. Lengte: 127.5mm
  2. Hoogte: 27.8mm
  3. Diepte: 17.2mm
F0035MS6
€ 104,23
€ 104,23 € 86,14
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 104 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 104 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,04.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen Flitser MS6 6 led oppervlak oranje

De oranje MS flitser van Juluen is een compacte en krachtige fotografische accessoire speciaal ontworpen voor amateur- en professionele fotografen. Het compacte formaat en discrete ontwerp maken hem ideaal voor gebruik met verschillende camera's.

Deze flitser biedt uitzonderlijke prestaties met een maximale lichtopbrengst, waardoor het een ideale keuze is voor omgevingen met weinig licht of wanneer je extra verlichting nodig hebt voor goed belichte beelden. Hij heeft een groot zoombereik, zodat je het flitsbereik kunt aanpassen aan de afstand tot het onderwerp.

De oranje MS-flitser van Juluen heeft een draaibare kop, zodat je het licht kunt richten in de richting die jij wilt. De flitser heeft ook een ingebouwde diffuser om het licht te verzachten, zodat je flatteuzere portretten en natuurlijker licht kunt maken.

Deze flitser is veelzijdig dankzij de compatibiliteit met camera's van verschillende merken. Bovendien heeft hij een gebruiksvriendelijke interface, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken en aan te passen is.

Kortom, de MS oranje flitser van Juluen biedt optimale prestaties in een compact formaat. Ideaal voor fotografen die hun belichting en creativiteit willen verbeteren in uiteenlopende opnamesituaties.

F0035MS6

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
27,8 mm
Lengte
127,5 mm
Aantal modi
5
Diepte
17,2 mm
aantal leds
6

Dit vind je misschien ook leuk