Juluen flash LP6 6 Led blauw

Juluen 6 LED blauw flitslicht

De onopvallende blauwe flitser is ideaal voor onopvallende montage

Meerdere flitsers kunnen gesynchroniseerd worden

De Juluen blauwe LED flitser is water- en trilbestendig

De behuizing is gemaakt van aluminium en de lens van polycarbonaat

afmetingen zijn:

  1. Lengte: 130.5mm
  2. Breedte: 30mm
  3. Diepte: mm 6.6mm
F0026LP6
€ 46,75
€ 46,75 € 38,64
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 46 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 46 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,46.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen flash LP6 6 Led blauw

een zeer efficiënt verlichtingsapparaat ontworpen voor noodsituaties. Deze flitser is uitgerust met zes heldere, krachtige LED's die een helder, knipperend blauw licht uitstralen.

Met zijn geoptimaliseerde ontwerp biedt de 6 LED flitser van Juluen maximale zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht. De LED's zijn strategisch geplaatst voor een gelijkmatige lichtverdeling en een groter gezichtsveld.

Deze blauwe zaklamp is speciaal ontworpen voor noodgevallen, zoals hulpverleningsvoertuigen, bouwplaatsen, beveiligingsvoertuigen en begeleidingsvoertuigen. Het beschikt over een robuust montagesysteem voor eenvoudige en veilige installatie op verschillende oppervlakken.

Juluen's 6 LED zaklamp is ook ontworpen om weerbestendig te zijn, waardoor hij geschikt is voor gebruik buitenshuis. Hij is gemaakt van duurzame materialen van hoge kwaliteit, waardoor hij lang meegaat en betrouwbaar presteert, zelfs onder moeilijke omstandigheden.

Kortom, de 6-LED zaklamp van Juluen is een krachtige en betrouwbare noodverlichting die maximale zichtbaarheid biedt dankzij de heldere LED's en het geoptimaliseerde ontwerp. Hij is ideaal voor gebruik in verschillende noodsituaties en is een verstandige keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige blauwe verlichting.

F0026LP6

Gegevensblad

Couleur
Blauw
Spanning
12/24V
Certificering
ECE R10
Hauteur
30 mm
Lengte
130,5 mm
Breedte
30 mm
Aantal modi
23
Diepte
6,6 mm
Bedrijfstemperatuur
-30°C + 65°C
stroom
6W
aantal leds
6

Dit vind je misschien ook leuk